Ovo su najluksuznije destinacije na svetu!

21.02.2022

13:15

0

Od zadivlujućih skijaških staza zimi do raskošnih plaža leti

Ovo su najluksuznije destinacije na svetu!
profimedia-0172316315 - Copyright Pixabay

Ovo su destinacije koje svakog putnka ostavljaju bez daha.

Pixabay
 

 Maldivi

Za vrhunski odmor na plaži u kojem možete da uživate, opustite se i živite kao kraljevi, to mora biti ostrvska država Maldivi. Obuhvata 1.200 malih koralnih ostrva i peščanih sprudova od kojih je oko 200 naseljeno. Izdvojena odmarališta su Four Seasons Resort Maldives u Kuda Huraa, Anantara Kihavah i Veli, InterContinental Maamunagau Resort, The Ritz-Carlton Fari Islands i Amilla Resorts and Residences. Očekujte divne pogodnosti, idilične vile i apartmane iznad vode, plaže sa finim belim peskom i cool dizajn koji će vas ostaviti da se zapitate da li ste zaista ušli u raj.

Pixabay
 

London

Ljubitelji britanske monarhije širom sveta putuju u glavni grad Engleske kako bi se obavezno fotografisali ispred Bakingemske palate i bacili pogled na čuvene krunske dragulje, ali šta se još može videti i raditi u ovom modernom gradu? Pa, London ima najviše hotela sa pet zvezdica na svetu, kao što su The Connaught, The Savoy, Mandarin Oriental Hyde Park, The Langham, The Dorchester i mnogi drugi koji nude izuzetne apartmane, finu hranu i odličnu uslugu kao standard. Ovde se može obaviti vrhunski nivo kupovine, postoje kultne znamenitosti koje treba videti i mnogo restorana sa više Michelin zvezdica koje možete posetiti i uživati u vrhunskom obroku.

Profimedia
 

 Dubai

Zbog sunca, peska, vrhunske usluge i nekih lepih zvezdanih iskustava, Dubai je grad koji se zaista ističe, ne samo zbog svojih arhitektonski zadivljujućih zgrada. Kao što je pomenuto, hotel Burj Al Arab je malo remek delo sa svojim zidovima od zlatnih listova, Rolls Royce transferom do aerodroma, raskošnim kraljevskim apartmanom i vrhunskim restoranima, dok Atlantis, The Palm, sa svojim podvodnim apartmanima, privatnom plažom i kultnom lokacijom, svakako ulazi u konkurenciju, kao i veličanstvena Bulgari Villa u Bulgari Resort and Residences. Dodajte ovome niz tržnih centara, uzbudljive aktivnosti i priliku da uočite najvišu zgradu na svetu i imate prilično luksuznu destinaciju.

Pixabay
 

Las Vegas

Las Vegas u Nevadi privlači milione turista godišnje. Kao što smo spomenuli, grad se može pohvaliti najskupljim hotelskim apartmanom na svetu u Palms Casino Resortu, verovatno da bi privukao bogate ljude u mnoga kazina koja rade u gradu. The Skylofts, Wynn, The Bellagio, Caesar’s Palace i mnogi drugi hoteli nude raskoš i fantastične sadržaje kako bi zadovoljili potrebe svojih gostiju.

Pixabay
 

Švajcarska

Od zadivljujućih skijaških destinacija zimi do raskošnih utočišta na jezeru u koje se mogu uputiti leti, savršena slika i kompaktna zemlja Švajcarska svakako će zadovoljiti mnoge tipove putnika. Le Grand Hotel Les Trois Rois sa pogledom na Rajnu u Bazelu ima izuzetan restoran sa tri Mišelinove zvezdice, zajedno sa raskošnim apartmanima u kojima su podjednako bile smeštene poznate ličnosti i svetski lideri, dok je u hotelu President Wilson najveći hotelski apartman u Evropi, sa 12 spavaćih soba i panoramskim pogledom na Ženevsko jezero i Mon Blan.Ako tražite velnes hotele, onda Švajcarska sigurno može da vas razmazi vrhunskim izborom odmarališta. Šta može biti luksuznije od toga?

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luxlife.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike