Najbolji kupaći kostim je onaj koji drži sve na svom mestu: Ovi modeli nose se ove godine

08.06.2021

11:45 >> 13:02

0

Autor: Z. A.

Veoma zanimljivi i udobni

Najbolji kupaći kostim je onaj koji drži sve na svom mestu: Ovi modeli nose se ove godine
Copyright Pexels

Sezona nošenja kupaćih kostima je počela, a iako klasični modeli nikada ne izlaze iz mode, leto 2021. godine donosi svežu seriju zabavnih letnjih uniformi koje se isplati isprobati. Od verzija koje stavljaju udobnost u prvi plan do seksi verzija s visokim prorezima, ovo su najveći trendovi kada je reč o kupaćim kostimima koje ćemo u narednim mesecima viđati kada odemo na porciju uživanja kraj vode.

Šta god da volite kada je model kupaćeg kostima posredi, neka vam glavna vodilja pri kupovini bude njegova sposobnost da sve drži na svom mestu.

Kupaći kostim treba da bude udoban, ali ne i previše čvrst. Isto tako, iako minimalističan, od njega očekujemo da pokrije sve one delove tela koje želimo da sačuvamo od očiju javnosti, ali da pritom savršeno istakne baš sve ono na šta smo ponosni.

Neke dame se najbolje osećaju u jednodelnim kostimima, druge biraju one golišavije varijante, ali osnovno pravilo pri kupovini savršenog bikinija neka vam bude: da sve drži pod kontrolom i da se u njemu osećate slobodno.

Sjajni kupaći kostimi i bikiniji

Svaki odevni komad koji zaradi zeleno svetlo modne ikone Rijane postaje glavni izvor inspiracije, a navedeno se ogleda i u trendu svetlucavih kupaćih kostima i bikinija koji izgledaju poput svečanih odevnih komada. Upravo oni ove sezone važe za veliki modni trend, a u prilog tome dovoljno govori bogata ponuda na policama prodavnica.

Retro kupaći visokog struka

Retro stil izgleda luksuzno i ​​diskretno u isto vreme, omogućuje vam da sakrijete nedostatke i istaknete dostojanstvo. Ako ne želite da zaboravite prošlost, želite da izgledate moderno i elegantno, među raznovrsnim modelima odaberite pristojnu verziju retro kupaćeg kostima.

Jednodelni kupaći kostimi

Nekad su vodili glavnu reč kraj vode, a onda su iskorenjeni.
I dok ih je doskoro bilo teško pronaći, sada je ponuda jako raskošna. Dostupno je toliko modela da je teško izabrati samo jedan. Možete se odlučiti na najjednostavnije modele, one sa zavodljivim izrezima, ukrašene volanima, cvetnim desenom, tačkicama, asimetričnog kroja…
Neki od njih izgledaju toliko dobro da se mogu nositi i kao bodi. Laskaju svakoj figuri.

Kupaći kostimi i bikiniji s trakicama

Bikiniji s dodatkom vezica uvek su dobra ideja. Osim što pristaju različitim figurama, zahvaljujući trakama lako se prilagođavaju za besprekorne rezultate.

Streč kupaći kostimi

Funkcionalni i veoma trendi – glavne su osobine kupaćih kostima i bikinija stvorenih od rebrastih tkanina. Poput dobre investicije, rastežu se i prilagođavaju silueti tela na najbolji mogući način, a predstavljaju savršen odabir za sve one koji obožavaju uživati u vodenim sportovima i odbojci u letnim mesecima.

Kupaći kostimi i bikiniji zavodljivih proreza

Trend maštovitih i zavodljivih proreza preslikao se i na brojne modele kupaćih kostima i bikinija namenjenih aktuelnoj sezoni. Klasičnoj silueti daju potpuno svež izgled i privlače pažnju.

Kupaći kostimi i bikiniji s detaljem kruga

Ovaj trend odiše retro šarmom, a detalj kruga na aktuelnim modelima kupaćih kostima najčešće je istaknut na gornjem delu bikinija ili kao kopča kaiša na jednodelnim modelima.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike