Glastonberi festival kao modna pista: Jedan detalj obeležio je odevne kombinacije slavnih, od Lile Mos do Anje Tejlor Džoj

01.07.2024

12:09

0

Autor: A. M.

Ovaj modni detalj odgovor je na prevrtljivo, englesko vreme, ali odličan "šlag na tortu" svake festivalske kombinacije

Glastonberi festival kao modna pista: Jedan detalj obeležio je odevne kombinacije slavnih, od Lile Mos do Anje Tejlor Džoj
Copyright Profimedia

Glastonberi festival poznat je ne samo po nastupima najvećih muzičkih zvezda, već i po najneobičnijim odevnim kombinacijama poznatih ličnosti. 

Tako je ovog vikenda poljem Somerseta prošetan neizostavan i upečatljiv modni detalj - čizme i to najčešće gumene.

Ovaj petodnevni, letnji festival prilika je za bogate i slavne da pokažu svoje ležerno izdanje, s obzirom da prevrtljivo englesko vreme ne dozvoljava kombinovanje lagane letnje obuće kao što su sandale i espadrile sa dizajnerskim komadima, čizme su sigurna opcija.

Profimedia
 

Tako je Dejzi Edgar Džouns, glumica poznata po ulozi u seriji "Normalni ljudi", ukombinovala kratke gumene "Hunter" čizme sa teksas šorcom i svilenom belom bluzom.

Lila Mos, ćerka poznate manekenke Kejt Mos, po ugledu na majku koja je u jednom intervju naglasila da su čizme njen neizostavan festivalski detalj. Nosila je lepršavu haljinu sa motivom leptira uz klasične, crne čizme brenda "Rat & Boa".

Glumica Anja Tejlor Džoj i manekenka Kara Delevinj izabrale su slične vodootporne čizme u zemljanim tonvima, dok je Anja svoje nosila ženstvenije, uz lepršavu belu suknju i zlatni krop top, Kara je bila u ležernom izdanju, u teksas šorcu i vezanoj kariranoj košulji.

Profimedia
 

Britanska voditeljka i model, Aleksa Čang, prepoznatljiva po svom upečatljivom stilu oblačenja, nosila je duge kožne čizme ukombinovane sa dugom, žutom haljinom i tamnom kabanicom.

Pored poznate marke "Hunter", na nogama poznatih često su viđene i kratke gumene čizme britanskog brenda "Barbour", koje je glumica Sijena Miler nosila uz bele pantalone i kratku, kariranu jaknu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike