Zaboravite na crne čizme, vreme je za igru: Ovi modeli totalno su zaludeli modni svet

14.01.2024

19:58

0

Autor: K. O.

Print zebre, leoparda ili pitona, prugice ili asimetrične šare, koji god desen da izaberete važno je da ih nosite sa stavom

Zaboravite na crne čizme, vreme je za igru: Ovi modeli totalno su zaludeli modni svet
Copyright Profimedia

I dok smo protekle jeseni svi igrali na sigurno noseći, crne, braon, eventualno krem čizme, došlo je vreme da se stvari malo uzburkaju.

Kako stvari stoje, crne čizme su aut, pa će u nadolazećim mesecima ustupiti status najpoželjnije obuće efektnim stejtment komadima.

Nosile su se kaubojke, bajkerke ili jednostavne elegantne crne čizme sa visokom petom, međutim, njima je sada odzvonilo. 

Sada su na redu efektni modeli čizama s geometrijskim i životinjskim printom, koji su hrabra opcija, ali sjajna alternativa za sve one željne promena i noviteta u svojoj modnoj kolekciji.

Profimedia
 

Na modnim revijama jesen-zima 2023.-2024. pistama su vladali bezbrojni novi printovi i uzorci, svi u nadi da će se popeti na vrh naših modnih želja za sezonu.

Tako su se na Fendi reviji šetali cvetovi, tačkice, tartan ili print pitona, a videli smo i geometrijske oblike Febena, pa čak i apstraktne detalje, koje donosi Ahwulalia.

Profimedia
 

A da smo na pravom tragu, svedoče i trendseterke svetskog ranga. Emily Ratajkovski nosila je Jimmy Choo čizme na pruge preko uskih farmerica uz krop top i dugačak kaput, dok je u drugoj prilici lepa manekenka birala zebrasti uzorak u kombinaciji s narandžastim balonerom.

A da mnogo polaže na izbor čizama, pokazala je i kada je izabrala šarene Bottega Venete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Pored nje i Kendal Džener je zablistala u žuto-crnim prugastim visokim čizmama nošenim na šarmantnu traper haljinu, a uvek spremna za modne eksperimente Irina Šajk je na kožne pantalone nosila visoki model leopard uzorka.

 

 

Ukorak sa trendovima uvek je i Hejli Biber koja je zablistala je u narandžastim čizmama s crnim prugama koje su se protezale visoko iznad kolena.

Ovom trendu nije odolela ni Tejlor Svift koja je neobične čizme izabrala uz plišanu haljinu kada je krenula na večeru sa Blejk Lajvli.

Profimedia
 

Po svemu sudeći dovoljno je da u narednim mesecima budete modno odvažni jer koji god print izaberete nećete pogrešiti. Što luđe, to bolje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike