Otkrijte tajne Sofije Vergare: Kako postići njen prepoznatljivi mejkap uz nekoliko trikova

21.04.2024

12:33

0

Autor: K. B.

Glumica je poznata po jedinstvenom stilu šminkanja

Otkrijte tajne Sofije Vergare: Kako postići njen prepoznatljivi mejkap uz nekoliko trikova
Sofija Vergara - Copyright Profimedia

Sofija Vergara, osim po talentu u glumi, poznata je i po svojoj lepoti. Postala je popularna zahvaljujući seriji "Moderna porodica", a njena posebnost leži u neospornom šarmu i jedinstvenom smislu za humor. Nedavno je zablistala u biografskoj krimi seriji "Griselda", gde je tumačila ulogu Griselde Blanco, nekadašnje vođe moćnog narko kartela u Majamiju.

Jedan od njenih prepoznatljivih atributa je njen karakterističan način šminkanja, koji često nosi i na premijerama i u svakodnevnom životu. Njen mejkap se često sastoji od bronzanih tonova koji savršeno pristaju uz boju njene kose.

Profimedia
 

Kako postići Sofijinu šminku?

Sofija koristi SPF kremu kao podlogu, a zatim nanosi puder ili CC kremu. Nakon toga sledi konturisanje lica. Ono što je njen zaštitni znak su braon smokey eyes, koje možete postići nanošenjem braon olovke duž gornjih i donjih linija kapaka, a zatim izblendati četkicom. Na centralni deo kapka dodaje belu šljokičavu senku, upotpunjujući izgled maskarom. Za perfektan finiš, koristi karmin u nude nijansama ili boji mesa.

Ovaj mejkap je idealan kako za dnevne tako i za večernje prilike, i savršeno se slaže uz svaki stil odevanja, garantujući vam da ćete zablistati i biti primećeni gde god da se pojavite.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike