Da bi ličio na Korejca, dao skoro 120.000 evra za 18 operacija, ali nijedna nije uspela

27.07.2021

18:55 >> 20:14

0

I ne planira da stane

Da bi ličio na Korejca, dao skoro 120.000 evra za 18 operacija, ali nijedna nije uspela
Copyright Instagram/Printscreen

Britanski influenser Oli London (31) se inače deklariše kao osoba bez pola. Tokom poslednjih osam godina on je potrošio čitavo bogatstvo na estetske operacije kako bi ličio na jednu korejsku pop zvedu.

Oli je za to vreme bio na 18 operacija uključujući korekciju očiju, lica, podizanje vilice, rekonstrukcija nosa, a sve kako bi ličio na svog idola Džimina iz korejskog benda BTS.

Pročitajte još

– Sve je počelo 2013. kada sam živeo u Severnoj Koreji i kada sam postao opsednut njihovom kulturom, jezikom i ljudima – ispričao je Oli.

Na estetske korekcije potrošio više od 118.000 evra, a sa transformacijama je započeo 2013. godine. Poslednjih godina operacije su učestale jer Oli želi da izgleda baš kao da je rođeni Korejac.

Pre nekoliko nedelja imao je operaciju podizanja kapaka, kako bi više ličio na pripadnika ovog naroda. Promenio je i sve zube iz istih razloga. Kaže da se oseća kao slikarsko platno koje nikada neće biti dovršeno.

Inače, do sada je išao na pet operacija nosa, ali i dalje je nezadovoljan.

– Nijedna nije bila uspešna, ali se nadam da ću na kraju dobiti nos kakav imaju ljudi iz Koreje – nastavlja ovaj mladić.

Najbolnija operacija, ističe Oli, bila je uklanjanje masti iz grudi.

– To je bila potpuna agonija. Najjači bol koji sam ikada osetio, nisam imao želju da dodirnem nijedan deo svog tela. Imao sam grudi koje su se primećivale i želeo sam to da promenim. Želeo sam male grudi kakve imaju Korejci – kaže Oli.

I dok Olija ove intervencije ispunjavaju, kaže da nema podršku roditelja za svoju transformaciju.

– Kad god idem na neku proceduru, moja mama potpuno poludi. Prilično burno je reagovala kada sam se pojavio kao Korejac. Pretpostavljam da bi to palo teško svakom roditelju – iskren je ovaj mladić.

On je inače naučio veliki broj fraza na korejskom jeziku, ali i dalje planira da uči. Svakodnevno konzumira isključivo korejsku hranu i zainteresovan je samo za njih, kada su ljubavni sastanci u pitanju.

– Izlazim samo sa Korejcima, nikada ne bih izašao ni sa kim drugim – naglašava Oli.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike