Najprovokativnija fotografija u ovoj godini: Golišava na snegu, Kloi Kardašijan podiže temperaturu i izaziva lavinu komentara

29.01.2024

18:32

1

Autor: K. B.

Rijaliti zvezda, Kloi Kardašijan, privukla je pažnju svojih pratilaca objavivši fotografije na kojima pozira u snegu

Najprovokativnija fotografija u ovoj godini: Golišava na snegu, Kloi Kardašijan podiže temperaturu i izaziva lavinu komentara
Copyright Profimedia

Na fotografijama je Kloi u minijaturnom Guči bikiniju, prekrivena velikom sivom bundom od veštačkog krzna i crnom šubarom, takođe od veštačkog krzna, dizajniranom od strane Tajlera Laberta. Nosi visoke crne čizme od ovčije kože, koje joj pružaju toplotu dok pozira na snegu, stvarajući scenu koja podseća na zimsku bajku.

Profimedia
 

Kloi je bila na skijaškom odmoru u Aspenu, u Americi, zajedno sa svojim sestrama Kim Kardašijan i Kendal Džener. Ranije te nedelje, bila je viđena kako nosi istu bundu i šubaru na tom mestu. Kloi je takođe podelila da održava svoju vitku figuru redovnim vežbanjem i pravilnom ishranom, koristeći suplemente u svojim smutijima, birajući dodatke prema dnevnom raspoloženju. Kao majka dvoje dece, u opisu svoje Instagram objave navela je da pozira uživljavajući se u ulogu tzv. mafijaške supruge, dodajući humoristički komentar da je u pitanju "lažna mafijaška supruga".

 

 

Set fotografija na kojima je Kloi golišava u snegu brzo je dobio preko 1,1 milion sviđanja, sa mnoštvom komentara koji su usledili.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike