Kendal Džener otkriva sve: Objavila je provokativnu sliku koja je zapalila Instagram, malo toga je ostavila mašti

05.01.2024

18:16

0

Autor: K. B.

Najnovije fotografije Kendal Džener su definitivno zapalile Instagram

Kendal Džener otkriva sve: Objavila je provokativnu sliku koja je zapalila Instagram, malo toga je ostavila mašti
Copyright Profimedia

Podelila je seriju slika na kojima izražava zahvalnost za sve što je prošlo, istovremeno zračeći optimizmom za ono što dolazi.

Na fotografijama, Kendal pozira u prozirnoj haljini sa grudima iz kolekcije modela Else Hosk, Helsa. Ohrabrila je svoje pratioce da cene ljude koje imaju blizu srca i da ne gube ni sekundu. Na praznoj plaži, nosila je prelepu haljinu boje putera sa suknjom u flamenko stilu i odgovarajućim rukavima. Materijal haljine, delimično providan, dodatno je istakao njen zategnuti stomak, a naborani volani dodali su notu elegancije.

 

 

Uz čašu belog vina i minđuše od stakla Bottega Veneta od Murano, Kendal je blistala na slikama. Na jednoj od fotografija se pojavila i Hejli Biber, koja je nosila pripijenu belu haljinu, sugerišući da su fotografije snimljene tokom novogodišnjeg odmora u blizini Barbadosa. Navodno su se pridružile Džastinu Bieberu i bivšem dečku od Kendal, Bed Baniju.

Profimedia
 

Iako su se vesti o raskidu Kendal i njenog bivšeg pojavile prošlog meseca, fanovi spekulišu da se možda nisu definitivno razišli, već da su možda samo privremeno pauzirali svoju vezu nakon Noći veštica. Sudeći prema fotografijama, Kendal izgleda zadivljujuće, a njen Instagram nalog definitivno odiše ljubavlju, smehom i zahvalnošću, najavljujući sjajnu 2024. godinu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike