Zasijajte u najluđoj noći uz sjajne predloge naše dizajnerke: Ovo je njen izbor savršenih haljina za nezaboravan doček

28.12.2023

18:22

0

Autor: K. B.

U ekskluzivnom intervjuu sa našom talentovanom dizajnerkom, Natašom Damnjanović, otkrivamo najnovije trendove za novogodišnje haljine

Zasijajte u najluđoj noći uz sjajne predloge naše dizajnerke: Ovo je njen izbor savršenih haljina za nezaboravan doček
Copyright Privatna arhiva

Nataša Damnjanović, poznata po svojoj uspešnoj karijeri i prefinjenom stilu, podelila je svoje uvide o modi, predložila nekoliko atraktivnih novogodišnjih haljina i najavila nove poduhvate.

"Naredna godina će doneti uzbudljive modne izazove. Volim da stvaram haljine koje su istovremeno izazovne i ekstravagantne, posebno namenjene smelim damama koje žele istaći svoju jedinstvenost. Inspiracija za moje kreacije leži u spoju hrabrosti i ženstvenosti, stvarajući odeću koja odiše samopouzdanjem i prefinjenošću. Smelim detaljima dodajem ženstvenu notu, jer verujem da svaka žena zaslužuje da se oseća snažno i elegantno, posebno u večernjim haljinama koje često postaju deo posebnih trenutaka u njihovim životima."

Srebrna elegancija

 

 

Prva haljina koju nam Nataša predlaže za novogodišnju noć je neodoljiva srebrna kreacija koja privlači pažnju. Ova haljina ističe eleganciju i sofisticiranost, savršenu za one koji žele zablistati u posebnoj noći. Nataša ističe kako je upotreba srebrnih tonova uvek u trendu, a ova haljina je pravi izbor za dame koje žele ostaviti nezaboravan utisak.

Ručno rađena bezvremena lepota

 

 

Dizajnerka nas zatim vodi u svet bezvremene lepote sa haljinom bez igle i konca, ručno izrađenom sa ljubavlju. Ova jedinstvena kreacija je namenjena smelim devojkama koje cene umetnički pristup modi. Nataša naglašava vrednost ručnog rada i autentičnosti, stvarajući haljinu koja ne samo da izgleda impresivno, već i odiše pričom i pažnjom prema detaljima.

Končasta jakna koja izaziva

 

 

Treći model je končasta jakna koja ima moć da izazove pažnju. Nataša ističe kako je ova haljina osmišljena za moderne dame koje vole izazov i samopouzdano iskazuju svoj stil. Svestrana končasta jakna može se nositi kao haljina, pružajući dinamičan izgled koji će zasigurno privući sve oči na vašoj novogodišnjoj proslavi.

Crveno da sluti na radost i nov početak

 

 

Uz crvenu provokativnu haljinu, Nataša nam donosi dozu strasti i radosti, čineći svaku ženu zvezdom novogodišnje noći. Ovaj model predstavlja harmoničan spoj između senzualnosti i ženstvenosti, ostavljajući nezaboravan utisak na sve prisutne.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike