Leptir bob frizura je sve što nam treba ove jeseni - mladalačka, lepršava, a ne zahteva odlazak kod frizera

25.09.2023

17:44

0

Autor: V. I.

Leptir bob frizura je sve što nam treba ove jeseni - mladalačka, lepršava, a ne zahteva odlazak kod frizera
Copyright Profimedia

Malo nas ima ujutro vremena da stilizuje kosu koja najčešće završi skupljena u rep ili punđu. Još ako je vazduh vlažan zbog padavina, svaka frizura se izvitoperi i pokvari. Zato se ovaj trend leptir bob frizure munjevito izdvojio iz svih ostalih koje su trenutno moderne. On je zaban, kul i lak za održavanje.

 

@ellesverige Säsongens hårtrender flirtar friskt med favoriter från förr men välkomnar också en hel del nytt och spännande. Se bara på Butterfly bob som snabbt blivit en av vårens stora hårsnackisar! ✂️ Men vad innebär egentligen det trendiga klippet? ELLE har samlat allt du behöver veta om trenden, länk hittar du i bion! 🤍 #butterflybob #hairstyle #hårtips ♬ original sound - ellesverige

 

Armija obožavalaca

Da ga je prigrlila armija devojaka govoi činjenica da na TikToku hashtag #butterflibob ima preko 399 hiljada pregleda. I ne samo to,mnogi modeli na Londonskoj nedelji mode su prošetali ovu verziju popularne frizure jer ide odlično na sve tipove i teksture kose.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

 

Šta je leptir bob?

Sam izraz leptir bob nastao je zbog načina na koji uokviruje lice poput leptirovih krila. Reč je o opuštenijoj verziji standardnog boba na koji smo navikli. On se poigrava slojevima i dužinama, što omogućava kosi da prirodnije uokviri lice.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike