Obožava i trikotažu i šljokice: Amal Kluni sve je zadivila u dva nova izdanja - sportskom i glamuroznom (FOTO)

13.05.2023

21:18

0

Autor: Z. A.

Kod nje nema stilskih grešaka

Obožava i trikotažu i šljokice: Amal Kluni sve je zadivila u dva nova izdanja - sportskom i glamuroznom (FOTO)
Copyright Profimedia

Da Amal Kluni ima stila nije nikakva novost. Vitka crnka dugo se nije pojavljivala u javnosti, a onda je prikazala seriju modnih pogodaka.

Pre nekoliko dana najpre je snimljena u jednostavnom, a dobrom stajlingu, dok za hod crvenom tepihom najpoznatija advokatkinja za ljudska prava redovno bira vintidž kreacije s potpisom vodećih brendova u svetu mode, pa je na ovonedeljnoj dodeli nagrada „Cartier Women's Initiative Awards“ u Parizu u modnim igrama otišla i korak dalje.

Pletena bela haljina bez rukava Stelle McCartney savršeno se uklopila u vladajuću prolećnu estetiku tihog luksuza, a uz nju je slavna advokatkinja nosila patike koje malo ko nema - večni Adidasov beli model koji ide uz sve što imate u ormanu – Stan Smith. Time je još jednom dokazala da bezvremenski komadi poput pletene haljine midi-dužine i obožavane bele patike savršeno funkcionišu kao kombinacija za varljive prolećne dane.

Profimedia
Amal Kluni

Na promotivnoj turneji romantične komedije vog supruga Džordža Klunija „Karta za raj“, 45- godišnja Amal jasno je dala do znanja da je ljubitelj arhivskih komada s potpisom renomiranih dizajnerskih imena. Na crvenom tepihu u Londonu nosila je haljinu slip kroja s potpisom Johna Galliana, dok je u Los Anđelesu prodefilirala u efektnoj haljini Alexandera McQueena s početka veka.

Profimedia
Amal Kluni

Ove nedelje, u sklopu dodele nagrada Cartier Women's Initiative Awards u Parizu, slavna advokatkinja kročila je na pozornicu u glamurorznoj haljini nastaloj u duhu održive mode.

Govoreći o važnosti zauzimanja za prava žena na spomenutom događaju, na sebi je nosila blistavu srebrnu haljinu iz prošlosezonske haute couture kolekcije dizajnerke Julie de Libran, ukrašenu šljokicama i detaljem perja na porubu.

Ova dizajnerka sa sedištem u Parizu koristi mrtve materijale za izradu svojih kreacija, u pokušaju da smanji otpad - što ga čini savršenim dodatkom garderobi Amal Kluni.

Supruga holivudske zvezde i te kako preferira glamurozan efekat koji prirodno emituju detalji u znaku šljokica i perja.

Na londonskoj premijeri Džordžovog filma 2021. godine, nosila je svetlucavu snežnobelu haljinu s potpisom „16Arlingtona“, brenda u čijim se kreacijama nekoliko puta pojavila.

U međuvremenu, dok je prošle godine uživala na jezeru Komo, servirala je niz glamuroznih izdanja u efektnim haljinama presvučienim šljokicama, poput minijaturne, mint-zelene haljine s potpisom „Ermanna Scervina“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike