Serbia Fashion Week donosi duh Pariza u Srbiju: Kolekcije koje su doživele uspeh sada i pred domaćom publikom

26.04.2023

15:19

0

Autor: K. O.

A čuće se i neke do sada neispričane priče iz Pariza

Serbia Fashion Week donosi duh Pariza u Srbiju: Kolekcije koje su doživele uspeh sada i pred domaćom publikom
Paris Fashion Week - Copyright Promo Serbia Fashion Week

Posle istorijskog uspeha koji su Serbia Fashion Week i srpski dizajneri u februaru ostvarili u svetskoj prestonici mode – Parizu, domaća publika će 28. aprila imati priliku premijerno da vidi kolekcije koje su prikazane na Paris Fashion Weeku.

Ovog proleća Serbia Fahion Week u Novom Sadu održava se u nešto izmenjenom obliku, svečano otvaranje je 28. aprila u 19 časova u Muzeju Vojvodine, posle čega će u ovom velelepnom prostoru uslediti izložba kreacija kojima su se dizajnerka Aleksandra Džaković i njena modna linija AKKA predstavili na Paris Fashion Week-u, a nastaviće se na taj način što će duh francuske prestonice dočarati poznate ličnosti u kreacijama Suzane Perić, Milice Tričković i Jelene Malešević, na čelu sa predsednicom Serbia Fashion Week-a Svetlanom Horvat.

Promo Serbia Fashion Week
 

Posle toga sledi svečani koktel na kome će zvanice imati priliku da razmene utiske, čuju neke neispričane priče koje su pratile ovo neverovatno iskustvo dizajnera i veliki trud organizatora, kao i proslave istorijski uspeh srpske mode u Parizu, jer je Serbia Fashion Week od godine, stalni član i predstavnik srpske mode na najprestižnoj modnoj manifestaciji Paris Fashion Week, što predstavlja veliki uspeh za celu Srbiju.

Promo Serbia Fashion Week
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike