Nokte nije sekla 40 godina, dugi su 56 centimetara, a naziva ih svojim bebama: Na njih je dala silne pare, a evo kako funkcioniše

09.03.2023

20:14

0

Autor: K. O.

Želi da njeni nokti budu najduži na svetu

Nokte nije sekla 40 godina, dugi su 56 centimetara, a naziva ih svojim bebama: Na njih je dala silne pare, a evo kako funkcioniše
Copyright Printscreen/Instagram

Znamo da svuda oko nas živi neki čudan svet. Ali jedna žena iz Njujorka bukvalno pomera granice čudnosti.

Naime, ona ima nokte duge 56 cm koje nije sekla punih 40 godina.

I jasno je da se odmah pitate kako se uopšte funkcioniše sa ovoliko dugim noktima.

Amerikanka LaRue Drumond čak četiri decenije nije sekla nokte! A sve je počelo bezazleno - poželela je da ima najduže nokte na svetu kada je videla prelepi manikir na rukama jedne žene, koju nije ni poznavala.

I tako je počela da ih pušta, pa su sada dugački 56 cm. O njima svakodnevno brine, a ceo proces nege ju je do sada koštao više od 10.000 evra.

- Kad sam bila mala, grickala sam zanoktice do krvi. Ali uz odlučnost i podršku svoje porodice, uspela sam da iskorenim tu naviku - započela je svoju priču LaRue, prenosi Daily Star.

Printscreen/Instagram
 

Redovno ide u kozmetički salon jer nije moguće da ih sama održava, već to čini Marija Ortiz koju naziva - kraljica manikira.

- Njoj u potpunosti verujem, manikir podiže na poseban nivo kreativnosti. Kad joj ja dolazim, ona radi samo moje nokte taj dan, jer joj za njih treba okvirno osam sati - ističe ona.

Iako svi iz njene okoline ne gledaju baš blagonaklono na njene nokte, ona ne haje za komentare. Drumond ulaže veliki napor da joj ni jedan nokat ne pukne.

- Moji nokti su deo moje ličnosti, s njima sam prava ja. Ako bi mi koji pukao tako da ne može da se popravi, bila bih vrlo žalosna - iskrena je.

Printscreen/Instagram
 

Mnogi se pitaju kako ona fuknkcioniše sa tako dugačkim noktima, a ona kaže da njoj oni apsolutno ne smetaju, te da normano obavlja sve sakodnevne obaveze, uključujući i one oko dece jer radi kao dadilja.

- Nadam se da ću oboriti svetski rekord za najduže nokte. Oni su moje bebe - zaključila je.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike