Kuvar iz Engleske zavisan od filera: Niko više ne želi da mu ih ubrizga jer može da mu pukne koža, pa sam sebi puni usne i obraze (FOTO)

03.11.2022

10:26

0

Autor: Z. A.

Završio je kurs jer ni s potpisanim dokumentima o preuzimanju rizika niko nijie hteo da mu radi proceduru

Kuvar iz Engleske zavisan od filera: Niko više ne želi da mu ih ubrizga jer može da mu pukne koža, pa sam sebi puni usne i obraze (FOTO)
Copyright Facebook: Alan John Jackson

Alan Džekson (27) procenjuje da ima oko 30 ml filera samo u usnama, kao i različite količine u obrazima, vilici, nosu i bradi. Nakon što je postao zavisan od popularnih tretmana lepote, tek retki saloni lepote pristajali su da mu stavljaju filere.

Čak i tada, obično je to bilo pod uslovom da potpiše dokument kojim se odriče bilo kakvog prava da se žali ako nešto pođe po zlu.

Alan je uzeo stvari u svoje ruke i potrošio 1.500 funti na kurs kako bi naučio kako da sam sebi ubrizga filere da se ne bi oslanjao na druge.

Kuvar u domu za starije iz Karlukea u Velikoj Britaniji rekao je: - Počeo sam s filerima kad sam imao 20 godina, i to s usnama koje sam kasnije još nekoliko puta punio.

– Rekao bih da je to zavisnost jer nakon što stavim filere osećam se mnogo bolje u vezi sa samim sobom – izjavio je.

– Rekao bih da svakih šest nedelja stavljam filer u usne i obraze – dodaje.

– Postoji rizik da vam usne popucaju, a obrazima rastežete kožu. Ako pustim da se fileri otope, sigurno će mi biti potreban fejslifting jer se koža jako rastegla – objašnjava.

– Kad tražim mesto koje će mi staviti nove filere u usne, obično to niko ne želi, ali onda kažem da sam spreman da potpišem sve potrebne dokumente u kojima izjavljujem da u slučaju pucanja usana neću tužiti to mesto - objasnio je kuvar.

- Išao sam na kurs kako bih naučio kako sam da raditim filere da ne bih zavisio od drugih - rekao je Alan za britanski Sun.

– Sad mogu sam sebi ubrizgavati filere na svakih šest nedelja ili kad god poželim – kaže i dodaje da je „plaćao 700 funti svakih šest nedelja za filere, a da sad može sve sam da uradi za 180 funti.

– Ipak, ne bih voleo da idem na bilo kakvu operaciju lica jer izgled koji želim mogu postići ubrizgavanjem filera - objašnjava Alan.

- Ali voleo bih srediti i zube da budu svjetliji i uraditi brazilsko podizanje zadnjice – dodaje.

Facebook/Alan John Jackson
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike