Dr V. V.: Najlepši doktor na planeti je plastični hirurg iz Beograda. Trenutno objavljuje morske selfije, a žene širom sveta uzdišu (FOTO)

01.08.2022

14:24

0

Autor: Z. A.

Sve u vezi sa njim deluje perfektno

Dr V. V.: Najlepši doktor na planeti je plastični hirurg iz Beograda. Trenutno objavljuje morske selfije, a žene širom sveta uzdišu (FOTO)
245845241_583628549756931_6786321891673245594_n - Copyright Instagram: dr.vujovic

Dr Vasilije Vujović već je poznat kao najlepši doktor na planeti. Ovaj Beograđanin je plastični hirurg, ima 33 godine, ima stila i crni pojas u aikidou. Iako je jednom izjavio, skromno, da Ima i lepših od njega, al' se ne fotografišu, teško je u to poverovati.

Još 2017. godine britanski „Daily Mail“ titulu „najseksi doktora na svetu“ dodelio je doktoru Vasiliju Vujoviću iz Beograda, od tada su prošle četiri godine, a osim što je doktor sada popularniji jer ga je domaća publika takođe častila titulom mistera, nekko je još zgodniji i lepši. Plus ima stila.

Dr Vujovića na Instagramu danas prati preko 220.000 ljudi, a on ovu društvenu mrežu vrlo pametno koristi ne samo za zabavu, već i za promociju sopstvenog posla.

Često objavljuje fotografije svog rada u oblasti plastične hirurgije, ali rado sa pratiocima deli neke trenutke iz privatnog života.

Ovaj 33-godišnjak trenutno uživa na letovanju u Hrvatskoj, a čak ni tamošnji mediji nisu odoleli da ne prenesu ovu informaciju! Zgodni Beograđanin i inače rado i često putuje, te vodi veoma aktivan i ispunjen život, što je jasno pri jednom pogledu na njegov profil.

Ako bacite pogled na komentare ispod njegovih slika primetićete i da su žene oduševljene izgledom ovog mladog doktora, te da ga obasipaju komplimentima.

Inače, Vasilije je ranije trenirao kikboks, ali i atletiku, a može da se pohvali i crnim pojasom u aikidu. Ipak, tvrdi da mu je oduvek bio san da se bavi medicinom.

- Oduvek sam znao da ću biti hirurg jer me to najviše zanimalo, ali su me okolnosti navele da to bude plastična hirurgija. Svaka operacija pa i ona najmanja, izazov je jer nosi sa sobom veliku odgovornost - pojasnio je prošle godine za „Story“.

Dr Vujović je otkrio i da mu je u početku bilo zanimljivo što ga prati titula najlepšeg doktora na svetu, ali i da se ne snalazi najbolje kada se u društvu pokrene ta tema. - Ima i puno lepših od mene, samo se možda ne fotografišu – izjavio je jednom, piše zenablic.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike