Plemkinja iz komšiluka: Španska kraljica uvek u trendi haljinama i sandalama koje žene širom sveta leti obožavaju (FOTO)

28.07.2022

18:05

0

Autor: Z. A.

Ona je uvek tako jednostavno glamurozna

Plemkinja iz komšiluka: Španska kraljica uvek u trendi haljinama i sandalama koje žene širom sveta leti obožavaju (FOTO)
profimedia-0710201561 - Copyright Profimedia

Stil španske kraljice Leticije već godinama dbija samo kompimente, a ovog leta u centru pažnje su lepe haljine i obuća koju često nosi. A Leticija ne pravi modne greške, što se od jedne kraljice i očekuje, a uspeva da uvek bude u skladu sa svojom titulom i okolnostima.

Španska kraljica Leticija sastala se danas sa predstavnikom UNICEF-a u Španiji Gustavom Suarezom Pertijerom. Njen stil uvek mora da bude usklađen sa protokolom, odnosno sa službenim događajima na kojima se pojavljuje.

Kada se tome dodaju modni trendovi koje ona prati, dobije se nimalo lak modni zadatak koji suprugu španskog kralja Felipe VI dočeka pred svaki izlazak u javnost.

Leticija dobija komplimente za svoje modne izbore, a uspeva da stil kraljice prilagodi ukusima većine i najčešće bude veoma jednostavno odevena.
Ume da izgleda glamurozno na običan, jednostavan način, poput Kejt Midlton.

Profimedia
 

Haljina je sportsko-elegantna, vezuje oko struka i ima zanimljiv letnji desen, a 

uz nju je ponela sandale koje vole žene. Espadrile s punom petom i kožnim delovima sa kaiševima od istog materijala koji se vezuju oko članka omiljen je model obuće već duže vreme.

 

 

Espadrile Leticija je već nosila u javnosti, a sličnih modela ima i u našim prodavnicama i nisu mnogo skupe.

 

 


Espadrile rado nose i prva dama Francuske Brižit Markon i prva dama Amerike Džil Bajden, kao i Kejt Midlton. Zahvaljujući njima i Leticiji jednostavna obuća je svetski modni trend.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike