Osam komada bez kojih Francuskinje ne idu na plažu: Neke već sigurno imate u ormanu

13.07.2022

09:21

0

Autor: Z.A.S.

Verovali ili ne, ali ovih dana, Francuskinje preferiraju bucket šešire

Osam komada bez kojih Francuskinje ne idu na plažu: Neke već sigurno imate u ormanu
pexels-artem-beliaikin-8814809 - Copyright Pexels

Francuskinje važe za najbolje obučene žene na svetu. Njihov stil se zasniva na udobnosti i eleganciji, a prilično je upečatljiv.

Uvek je zanimljivo proučavati i kopirati njihov stil, a kada je u pitanju odlazak na plažu, ove godine, bez ovih osam komada one maltene ne mogu.

Šešir

Iako vam možda slameni šeširi izgledaju kao jedini koji bi odgovarali stilu Francuskinja, njihov favorit, u posledenje vreme, su bucket šeširi, a fenomenalno idu uz komad koji je sledeći na spisku.

Lanene košulje
Oversized lanene košulje savršene su za preko kupaćeg kostima. Osim što su izuzetno lagane, što je i osnova francuskog stila, takođe i prelepo izgledaju.

Profimedia
 

Ceger

Pleteni ceger je jedan od francuskih klišea koji obožavamo. Žene koje drže do stila, ne nose ga samo na plažu ili na izlet, tako da je on definitivno vredna investicija.

Karirani uzorci
Francuskinje naprosto obožavaju karirane uzorke. Takođe vole i pruge i cvetiće i tačkice, pa ukoliko želite da imitirate njihov stil na plaži, znate šta vam je činiti.

Kompleti

Kompleti košulja i kratkih pantalona su ove sezone izuzetno moderni. Odaberite neki u ružičastoj, narandžastoj ili zelenoj boji i spremne ste.

Pexels
 

Crni kupaći kostim
Kao i svim ostalim ženama, tako se i stilovi Francuskinja razlikuju. Ali, ako pažljivo obratite pažnju na njihove Instagram profile, shvatićete da svaka poseduje makar jedan crni kupaći kostim. Da biste oživeli klasiku, potražite cut-out siluete ili kostim preko jednog ramena.

Natikače

Kada je u pitanju moda, Francuskinje preferiraju komfor i eleganciju, a upravo natikače su odraz i jednog i drugog. Kožne u smeđoj ili crnoj boji će savršeno upotpuniti vaš izgled, a vama će, pre svega, biti udobno.
Pexels
 

Medaljoni
S jedne strane, nakit, pogotovo ne onaj vredan, nikako ne bi trebalo da nosite na bazen ili plažu, ali Francuskinje svoje kupaće kostime obožavaju da upotpune ogrlicama i to onim malo elegantnijim. Štaviše, deluje da su medaljoni i to u kombinaciji sa običnim lačićima poprilično u trendu ove godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike