Teretana usne su najnoviji trend u šminkanju: Potrebne su vam samo dve stvari, a šminkerka otkriva šta je u ovom trendu ključno (VIDEO)

11.07.2022

09:40

0

Autor: Z.A.S.

Najvažnije je da imate olovku za usne koja je najpribližnija boji vaših usana

Teretana usne su najnoviji trend u šminkanju: Potrebne su vam samo dve stvari, a šminkerka otkriva šta je u ovom trendu ključno (VIDEO)
Usne - Copyright Profimedia

Trendovi šminkanja se konstantno menjaju i nadopunjuju, a ovoga puta vam predstavljamo nešto što se zove "Gym lips", odnosno teretana usne.

Njih je osmislila i na svom Tik-Tok profilu predstavila šminkerka Keli An Sivel, a kao što im samo ime kaže, poenta je u tome da usne našminkate za teretanu.

Naravno, u pitanju je minimalističko iscrtavanje usana, a ono, naravno, ni najmanje nije komplikovano.

- Nazvala sam ih "Gym lips", jer, kad god odem u teretanu, obično tako šminkam usne i podignem obrve na gore - kaže Keli u svom videu i dodaje da je ova tehnika šminkanja pogodna za svaku priliku.

A šta je potrebno da uradite?

Da biste došli do perfektnih "Gym lips" potrebne su vam dve stvari - olovka u nude boji, koja će biti najpribližnija moguća boji vaših usana i balzam.

Podebljajte ivice usana olovkom, a zatim njihovu unutrašnjost obojite balzamom, po mogućstvu, svetlucavim, da biste dobili izgled punijih usana.

- Ključno je imati olovku za usne koja je u vašoj boji usana - otkrila je šminkerka.

@makeupxka let’s bring gym lips to tik tok lmao #gymlips my go to liner is @Kevyn Aucoin in divine or @ABH Cosmetics ♬ original sound - Kelli Anne Sewell

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike