Parfemi za kosu: Zašto više ima smisla koristiti njih nego obične parfeme?

25.10.2020

11:32 >> 10:06

0

Mogu biti sjajan poklon za dragu osobu

Parfemi za kosu: Zašto više ima smisla koristiti njih nego obične parfeme?
Copyright Unsplash

Možda ste čuli, ali verovatnije je da niste. Začudilo bi nas da poznajete neku žensku osobu koja ga koristi jer mi ne znamo. Ipak, ako ste i dalje skeptični na pomen parfema za kosu, daćemo vam razloge zašto ima više smisla koristiti ih od uobičajenog parfema. Budući da profesionalni frizeri savetuju da se ne praktikuje svekodnevno pranje kose, fina maglica opojnog mirisa može omogućiti vašoj kosi da predivno miriše između dva pranja.

Dobra je stvar što većina parfema za kosu ima višestruku namenu – oni kombinuju zaštitu, obezbeđuju dovoljno vlage kosi, čine je sjajnom i daju joj izvanredan miris. Takođe, odličan je poklon jer ga vaša draga osoba sigurno nema među svojim kozmetičkim i preparatima za ulepavanje.

Zato vam danas donosimo listu najtraženijih:

Herbivore botanicals hair perfume mist

Savršen miris za nežniji pol sa dodatkom vintage glamura. Osvežavajuća aroma, navešće vas da budni sanjarite. Minimalistička ambalaža čini ovaj parfem savršenim za nošenje u ženskoj tašni, a dodatni bonus je u pogledu ishrane vaše kose organskom formulom na biljnoj bazi.

Chanel chance eau tendre hair mist

Blag i prozračan cvetni miris koji će vas zasigurno očarati svojom slatkoćom. Osvežavajući i ne previše nadmoćan, biće vaš verni pratilac tokom celog dana. Omogućiće vam elegantan način osveženja u svim prilikama, bez isušivanja pramenova vaše kose.

Printscreen

Diptyque satin oil for body and hair

Ultra – luksuzan miris vredan svake pažnje. Ulje za telo i kosu koje miriše na jasmin i šafran biće vaš tajni sastojak za perfektan izgled. Istinska poslastica za vašu kosu koja će vašu lepotu prikazati u najlepšem svetlu. Lagana formula održava kosu hidriranom i sjajnom.

Saznaj više:

Rešite se naelektrisane kose u 5 koraka

Kvasac ne ide samo u testo, dobar je i za kosu na više načina

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: TotalBeauty

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike