ANKETA: Timoti Šalame na dodelu Oskara stigao u šljokičastom sakou iz ženske kolekcije, pa zapalio i podelio društvene mreže (FOTO)

28.03.2022

14:02

0

Mladi glumac ruši rodne stereotipe

ANKETA: Timoti Šalame na dodelu Oskara stigao u šljokičastom sakou iz ženske kolekcije, pa zapalio i podelio društvene mreže (FOTO)
profimedia-0673466631 - Copyright Profimedia

Klasične crne smokinge u kakvim smo na crvenom tepihu redovno viđali muške zvezde iz holivudske industrije poslednjih godina više nisu alfa i omega muške mode.


Sada su ih zamenili mnogo hrabriji izbori, a najbolji primer tome je oskarovsko izdanje glumca Timotija Šalamea.

Osim filmskim ostvarenjima hvaljenim od publike i kritike, 26-godišnji glumac pažnju javnosti redovno osigurava netipičnim izdanjima na crvenom tepihu

Baš poput britanskoga muzičara Harija Stajlsa, zvezda filma „Dina“ ne krije naklonost prema rodno neopterećenom stilu odevanja, a navedeno je i te kako potvrdio na 94. dodeli Oskara.

Profimedia
 

Najvažnijim crvenim tepihom prošetao je u crnim komadima s potpisom „Luja Vitona“ – šljokičastom sakou iz ženske kolekcije brenda, u kombinaciji s pantalonama visokog struka i klasičnim čizmama.

Ispod bleštavog sakoa nosio je samo dugu ogrlicu, a ovo izdanje, kao i nebrojena do sada, osmislio je bez pomoći stiliste i pritom brojne oduševio na društvenim mrežama.

Na ovogodišnjoj, 94. dodjeli nagrada Oskar najviše zlatnih kipića, ukupno šest, osvojio je film „Dina“ čija je glavna zvezda upravo Šalame, a ostvario je i manju ulogu u Netflixovom filmu „Don't Look Up“, koji je na ovogodišnjoj dodeli bio nominovan za najbolji film.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike