Žena dopustila suprugu da je ošiša kod kuće: „Mislim da je tog dana bio potajno ljut na mene“

25.03.2022

16:58

0

Frizura neodoljivo podseća na onu koju je Boldrik imao u seriji „Crna guja“

Žena dopustila suprugu da je ošiša kod kuće: „Mislim da je tog dana bio potajno ljut na mene“
šerpa frizura - Copyright Printscreen: YouTube/kate_rorison

Kejt nije bila impresionirana trudom koji je njen muž uložio u njenu frizuru, koja je na kraju izgledala kao popularna frizura prošlog veka kakvu je barem jednom imalo svako dete – kao takozvana lonac/šerpa frizura ii ono kao slučajno ošišaa kosa.

Budimo iskreni, svi smo se barem jednom u životu loše ošišali – pogotovo ako ste jedan od onih čiji su roditelji mislili da mogu obaviti bolji posao od frizera i to besplatno.

Ali jedna žena plakala je od smeha nakon što je supruga naterala da se oproba u šišanju njene kose jer njegove veštine s makazama nisu bile dorasle zadatku.

Kejt Rorison objavila je video na TikToku u kojem je pokazala „frizuru“ koju joj je muž napravio. Frizuru koju je i sama prozvala pravom katastrofom. Rekla je da se odlučila na to šišanje nakon što su se zatvorili saloni 2020. godine i to ju je prisililo na ovu odluku.

Kejt u najmanju ruku nije bila impresionirana veštinom i trudom koji je njen muž uložio u njenu frizuru, koja je na kraju izgledala kao popularna frizura prošlog veka, koja se dogodila barem jednom svakom detetu – takozvani lonac i koja neodoljivo podseća na lik Boldrika iz kultne serije „Crna guja“.

U videu objavljenom na Kejtinom @kate_rorison nalogu, objasnila je: „Sedela sam i razmišljala o frizuri koju mi ​​je muž napravio u izolaciji.“

Žena je fotografiju frizure popratila viralnim TikTok audio-zapisom koji kaže: „Tako je loše da ti želim dati nulu – ali to nije moguće. Zato ti dajem jedinicu.“

Potom je pokazala svoju katastrofalnu frizuru koja joj je ostavila neverovatno kratke šiške i jako podšišanu kosu.

Printscreen: YouTube/kate_rorison
 

– Nasmejana sam na fotografiji, ali je ubrzo usledila drama – objasnila je u jednom od komentara.

– Mislim da je tog dana bio potajno ljut na mene – dodaje.

Komentatori TikTok videa, koji ima preko 48.000 pregleda, nisu se mogli ne nasmejati ženinoj frizuri, pogotovo jer je prošlo dovoljno vremena od užasnog šišanja da se Kejt smiri i uvidi smešnu stranu situacije, piše britanski Mirror.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike