Pseći rođendan od 3.500 evra: Priredili mu zabavu za pamćenje i već znaju šta će sledeće godine

13.08.2021

17:19 >> 14:17

0

Prethodne proslave bile su nešto skromnije

Pseći rođendan od 3.500 evra: Priredili mu zabavu za pamćenje i već znaju šta će sledeće godine
Copyright Instagram/Printscreen

Loren Blejk (30) i njen partner Kiran iz Notingema u Velikoj Britaniji potrošili su nešto više od tri i po hiljade evra na proslavu rođendana svog engleskog buldoga Deva.

Pročitajte još

Proslava je uključivala unajmljivanje broda, do kojeg je vodio crveni tepih, snimanje muzičkog spota, te tortu u obliku slavljenika.

Snimatelj je bio prisutan tokom cele proslave, kako bi uhvatio svaki dragoceni trenutak i na kraju sve izmontirao kao muzički spot.

Kako piše “Mirror”, angažovali su Laru Mason, koja vodi jednu poslastičarnicu, jer su na njenim društvenim mrežama videli da pravi torte u raznim oblicima. Stoga su zatražili da torta bude u obliku Deva u mornarskoj odeći, kako bi mu odgovarala na njegov poseban dan.

Za izradu kolača bilo je potrebno tri dana, a upotrebljeno je 80 jaja, 2,5 kg maslaca, 2,5 kg šećera, 2,5 kg brašna, 3 kg krem sira, 3 kg ganaša i oko 5 kg čokolade za modeliranje.

– Svake godine organizujemo proslave za njega, jer smatramo da će s nama biti kratko, pa bi svaki rođendan trebalo da bude obeležen kao poseban. Dev zaslužuje da bude potpuno razmažen – ispričala je Loren.

Prethodni rođendani uključivali su zabavu u bazenu za pse i ljude, fotografisanje s kolačima i proslavu na temu koronavirusa tokom globalnog karantina.

– Imamo velike planove za njegov deseti rođendan, nadamo se da ćemo ga provesti po Evropi, kako bi u penziji osetio sve što život nudi i kako bi upoznao različite njuške – dodala je Loren.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike