Da ne poveruješ rođenim očima: Vlasnik ostavio haskija samog 10 minuta, a onda morao da zove vatrogasce

11.10.2023

19:08

0

Autor: V. I.

Na prvi pogled ova slika izgleda kao foto-montaža jer je potpuno neverovatno šta je ovom psu palo na pamet

Da ne poveruješ rođenim očima: Vlasnik ostavio haskija samog 10 minuta, a onda morao da zove vatrogasce
Haski - Copyright Pixabay

Haskiji su poznati po svojoj energičnosti i avanturističkom duhu. Njihova nestašna priroda očituje se kroz veselo trčkaranje, igru i avanturističko istraživanje okoline. Nema dosade s haskijem - svaki dan je novo istraživanje sveta kroz njihove živahne oči.

To je iskusio i vlasnik ovog haskija koji je na Facebook grupi podelio slike svog ljubimca uz reči: "Nabavi haskija, rekli su... Biće zabavno, rekli su".

Galerija slika prikazuje kuče koje se, na samo njemu znani način, uspentralo na električni dalekovod, čija visina sigurno nije ispod 10 metara. Kad se popela, kuca je nastavila tako da visi, dok je, na svu sreću, nije ugledao zaprepašćeni vlasnik.

Brzo su pozvani vatrogasci, ali se ispostavilo da životinju mogu da dohvate jedino monteri pošto imaju korpe koje mogu da dospeju toliko visoko. Čitava akcija je brzo završena a veseli haski je vraćen svom vlasniku.

Važno je napomenuti da, iako je haski po prirodi nestašan i radoznao, on istovremeno zahteva određenu dozu fizičke aktivnosti i mentalnog stimulansa. Ova rasa je poput dečaka koji se nikada ne umori od istraživanja sveta oko sebe. Njegova nestašnost i radoznalost ne samo da ga čine neodoljivim kućnim ljubimcem, već i nepresušnim izvorom avantura za celu porodicu, što ponekad, kao u ovom slučaju, može da bude i stresno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike