Nova fitnes zvezda je rođena: Patuljasta svinja se ne odvaja od lopte za pilates, a njen entuzijazam će vas oduševiti (VIDEO)

20.04.2023

09:21

0

Autor: Z.A.S.

Ne dozvoljava da bilo ko stane na put njoj i njenoj omiljenoj igrački

Nova fitnes zvezda je rođena: Patuljasta svinja se ne odvaja od lopte za pilates, a njen entuzijazam će vas oduševiti (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Pixabey

Navikli smo da psi i mačke prave neodoljive izraze lica, ili scene koje njihovi vlasnici zabeleže, a zatim i podele na nekoj društvenoj mreži, a koje nas dobro nasmeju.

Ipak, teško da je neko to očekivao od patuljaste svinje. Ipak, Klodin je osvojila srca ljubitelja životinja i to svojom ljubavlju prema pilates lopti koja je svojstvena onima koji se bave fizičkom aktivnošću i redovno vežbaju.

Međutim, ova patuljasta svinja je postala prava Internet senzacija, nakon što su njene ludorije sa pilates loptom postale popularne, pa je tako na Instagramu prati više od 77.000 ljudi.

U videu koji je privukao pažnju njenih pratilaca, Klodin trči i gura svoju voljenu ljubičastu loptu, a iako ima kratke noge i okrugao stomak, ova svinjica bez problema prolazi kroz dvorište gurajući loptu njuškom.

Garantujemo vam da će vas njena sreća, dok trči za loptom, zaraziti, a ne samo da obožava to da radi, već je i nepokolebljivo odlučna u nameri da ništa ne stane na put njoj i njenoj voljenoj lopti u ludoj zabavi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike