Veterinarka oduševila internet testom koji otkriva kakav je karakter vašeg ljubimca (VIDEO)

25.07.2022

15:30

0

Autor: Z. A.

Video je pogledan četiri miliona puta

Veterinarka oduševila internet testom koji otkriva kakav je karakter vašeg ljubimca (VIDEO)
karakter mačke - Copyright Printscreen: TikTok/ellawatchestv_

Veterinarka sa Floride oduševila je internet trikom za koji kaže da vam može pomoći da odredite ima li vaš ljubimac dobar temperament ili ne.

Tori Given sada živi u Kanzasu sa svojim dečkom i dva psa i dve mačke. Diplomirala je na Veterinarskom fakultetu Univerziteta Auburn, a na TikToku i Instagramu podelila je svoje najbolje savete o brizi i zdravlju kućnih ljubimaca. Given je u utorak podelila video s više od 100.000 svojih pratilaca koji je od tada skupio više od četiri miliona pregleda. U videu ona deli pojedinosti „visećeg testa“.

– Očigledno, ako ih ovako obesite i ako im to ne smeta, onda su dobre mačke - rekla je držeći malo mače u ruci kojem to očito nije smetalo.

– Kada sam počela da radim u veterinarskoj ambulanti sa 18 godina, mudri stariji veterinar upoznao me s „visećim testom“. Njegova je teorija bila da ako držite štene ili mače i oni se opušteno njišu bez stresa, onda će izrasti u dobro raspoložene pse i mačke – pojasnila je Given priču iza testa.

Video je oduševio korisnike koji su preplavili komentare kako bi podelili svoje mišljenje o neobičnom testu temperamenta ljubimca.
„Definitivno ću ovo testirati”, „Uputstva su nejasna. Odrasla mačka se trenutno igra s mojim odsečenim udovima”, „Moja mačka je predebela da bi se ljuljala”, samo su neki od komentara korisnika ove mreže.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike