Žena prvo bila zgrožena, a onda sklopila primirje sa malim mišem koji se uselio u njenu kuću (VIDEO)

23.07.2022

07:44

0

Autor: D. R.

On čak sada misli da je vlasnik stana

Žena prvo bila zgrožena, a onda sklopila primirje sa malim mišem koji se uselio u njenu kuću (VIDEO)
joshua-j-cotten-QNaBO0oHeyo-unsplash - Copyright Unsplash

Već neko vreme, Monika Kanova deli svoj dom sa nepozvanim, a ipak divnim, malim ukućaninom koji sada živi u njenoj kuhinji. Monika mu je čak dala ime i zove ga Mausi. Njegovo veličanstvo - miš.

Uprkos tome što mali glodar danas ima i svoje ime i svoj bezbedan prostor za život, stvari nisu započele tako srdačno. Kada ga je Monika u prvi put primetila, njena reakcija je bila mnogo ledenija. Ali taj osećaj je brzo prošao.

- Prvi put kada sam ga videla, pomislila sam: ’Pa, to je nekako odvratno‘. Ali kada sam mu se približila, ugledala sam najslađe, najsavršenije male uši. On je podigao pogled ka meni kao da mi kaže: ’Ćao!‘ I jednostavno nisam mogala da ga izbacim.

 

 

Od tada, Mausi se uglavnom držao po strani - ali kada se pojavi, Moniki je i dalje takav prizor neočekivano divan.

Naravno, možda bi bilo lako zamisliti neke moguće nedostatke deljenja doma sa mišem, ali Monika njegovo prisustvo doživljava ovako - radije se pomirla sa Mausijem umesto da pokušava da ga izbaci.

- Koliko god da nije sjajno imati miša kao cimera, osećam se previše loše da ga izbacim - rekao je ona, dodajući da se Mausi zaista zagrejao za njen dom i oseća se sasvim dobro. - Mislim da on misli da je vlasnik ove kuće.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike