Legla u krevet svoje ljubimice, ali ovakvu reakciju nije očekivala: Peni je zamahala repom i uradila nešto što će i vas oduševiti (VIDEO)

12.07.2022

06:19

0

Autor: Z.A.S.

Naprosto je bila oduševljena činjenicom da je njena najdraža osoba na svetu pored nje

Legla u krevet svoje ljubimice, ali ovakvu reakciju nije očekivala: Peni je zamahala repom i uradila nešto što će i vas oduševiti (VIDEO)
Žena i pas - Copyright Profimedia

Oni koji imaju kućne ljubimce znaju koliko pažnje oni zahtevaju. Mada, psi i mačke se poprilično razlikuju. Primera radi, teško da će neka mačka spavati sa vlasnikom u krevetu, dok većinu pasa teško da ćete iz kreveta uspeti da isterate.

Zato je na društvenim mrežama zavladao trend leganja u krevet svojih ljubimaca i snimanja njihovih reakcija.

Dakle, vlasnici ljubimaca legnu u krevet svog ljubimca i onda snime njihovu reakciju, a zatim taj video objave na nekoj od društvenih mreža.

Upravo to je uradila i vlasnica trogodišnje Peni. Naime, ova devojka iz Kanade je legla u krevet u kom inače leži Peni, koja, naravno, nije mogla ni da sanja šta će njena vlasnica da uradi.

A što se tiče reakcije... neki drugi pas bi se možda i naljutio, ali Peni je, u najmanju ruku, bila oduševljena postupkom svoje vlasnice.

Kada je shvatila šta njena najdraža osoba na svetu planira da uradi, oduševila se, počela da maše repom, malo uzvrtela, tek toliko da može da se namesti, a zatim se naslonila na svoju gazdaricu i uživala u njenom prisustvu.

Video je objavljen na Instagramu i, naravno, odmah je postao viralan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike