"Neobična epizoda Toma i Džerija": Umesto da otera pacova, mačka svojim postupkom nasmejala korisnike društvenih mreža (VIDEO)

17.06.2022

07:55

0

Autor: Z.A.S.

U videu koji je objavljen na "Redditu" vidi se "strašna" mačka kako grli glodara, a zatim ga kupa i sređuje

"Neobična epizoda Toma i Džerija": Umesto da otera pacova, mačka svojim postupkom nasmejala korisnike društvenih mreža (VIDEO)
Mačka i miš - Copyright Pixabay

Mačke jure miševe i tako je od kad je sveta i crtanih filmova. Znamo da u praksi i te kako ume da bude drugačije, iako ćemo zauvek voleti Toma i Džerija, odnosno sliku o mačkama i miševima koju su oni stvorili.

Vlasnik jedne mačke je, valjda podstaknut time da su mačke po prirodi lovci, odlučio da je pusti u dvorište, ne bi li se oslobodila pacova koji je u njemu. Ona je, međutim, malo drugačije shvatila zadatak.

Umesto da se baci na njega i otera ga, ona se sa njim sprijateljila i tako je nastao video koji je odmah postao viralan.

Naime, u videu koji je objavljen na "Redditu" vidi se "strašna" mačka kako grli glodara, a zatim ga kupa i sređuje.

"Kada dobijete mačku u nadi da će vam pomoći da se rešite velikog pacova u vašem dvorištu", piše u opisu videa koji je pregledan preko 85.000 puta.

Korisnici su odmah krenuli da komentarišu ovaj neobičan snimak, a većina je bila oduševljena prizorom.

"Dobra vest je da više ne morate da brinete, našli su stan zajedno. Loša vest je ta da je to vaš stan i da vi morate da se preselite",
"Čestitam na novom ljubimcu!",
"Ovo je prilično čudna epizoda Toma i Džerija", samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike