Pogledajte specijalni akvarijum koji je nabavila vlasnica mačke, kako bi ona bolje videla sve te ribe (VIDEO)

04.02.2022

18:33

0

I mačka srećna, i ribe na broju

Pogledajte specijalni akvarijum koji je nabavila vlasnica mačke, kako bi ona bolje videla sve te ribe (VIDEO)
vikram-mudaliar-iAKTUaMPaS8-unsplash - Copyright Unsplash

Znamo da mačke uživaju u tome da vrebaju i posmatraju plen. Kao da je važno to što je ribica u akvarijumu ili vrabac na grani od njih odvojen debelim slojem stakla.

Nije to uopše bitno - možda će staklo jednom, kao u priči o Hariju Poteru, nestati, pa će onda moći da ulovi to što joj, sigurno tako misli, pripada i u šta netremice gleda? Nada umire poslednja.

Međutim, vlasnici obično ne idu tako daleko da im pomažu u tome. Obično. Ali postoje vlasnici koji žele da su njihovi ljubimci zadovoljni i srećni na svim nivoima, pa im oblače interesantnu garderobu, proslavljaju im rođendane, uređuju im životni prostor i još mnogo toga što žele da prilagode svom članu porodice.

Tako, našli smo vlasnicu koja je nabavila akvarijum pun ribica, koji je napravljen tako da jedna prirodna mačja potreba za posmatranjem plena bude moguća i bez muke.

Ova maca sada plen može da pogleda sa svih strana, detaljno.

Ne znamo ko se dosetio ovakvog dizajna, a ni šta ribice misle o mačjoj glavi koja je tako blizu, ali sasvim je jasno da je mačka prilično srećna.

Zapravo, pomalo i previše srećna, jer je u stanju da provede sate i sate posmatrajući ribice kako se kreću. Da joj ne bi bilo hladno ili neudobno dok to radi, vlasnica se pobrinula da joj tačno ispod mesta gde gura glavu postavi krevetić. Tako da maca može i da leži i da sedi, kako god poželi, i pratiti ribice u stopu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike