Potrošila preko milion i po dinara za rođendansku proslavu svog psa i, na kraju, umalo da bude uhapšena (VIDEO)

14.01.2022

09:39

0

Policija je prema njoj ovoga puta ipak bila blagonaklona

Potrošila preko milion i po dinara za rođendansku proslavu svog psa i, na kraju, umalo da bude uhapšena (VIDEO)
Pas, rođendan - Copyright Pixabay

Imate li običaj da svom psu slavite rođendan?

Većina vlasnika pasa voli da obeleži taj dan, a pas, iako ne zna čime je to zaslužio, uglavnom dobije pseću tortu ili neku poslasticu.

Ipak, ima i onih koji vole da preteruju.

I to baš da preteruju.

Naime, jedna neimenovana Kineskinja, koja obožava svog psa, odlučila je da za proslavu njegovog desetog rođendana iskešira vrtoglavih 1.563.000 dinara, odnosno preko 13.000 evra.

Ona je iznajmila 520 dronova kako bi oblikovali reči "Srećan 10. rođendan Doudou", i sve to na mandarinskom jeziku, iznad reke Xiangjiang u gradu Changshau. Dronovi su, pored čestitke, pravili i oblike rođendanske torte i poklon-kutije u kojoj se nalaze koskice.

Doudou, nažalost, nije bio previše fasciniran raskošnom proslavom. Video koji kruži internetom prikazuje ekstravagantnu proslavu u punom sjaju, a ljudi pevaju rođendansku pesmu dok nose kape Deda Mraza kako bi zabavili psa, koji izgleda potpuno nezainteresovan za ono što se oko njega dešava.

Proslava psećeg rođendana ju je košatala preko 13.000 evra, a da stvar bude gora, let dronova nije bio prijavljen, tako da je policija bila prilično nezadovoljna što lete u zoni zabrane. Kineska provincija Hunan ima stroga pravila o korišćenju bespilotnih letelica, jer je područje ispunjeno visokim stambenim blokovima, međutim, policija je dronove primetila tek nakon što se šou završio, pa je vlasnica slavljenika uspela da prođe nekažnjeno.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike