Ispovest Hefove udovice: Život s njim je bio pakao, zbog gljivica sam pribegavala analnom seksu

24.02.2024

21:17

0

Autor: V. I.

Na navode iz knjige bivše žene vlasnika Plejboja Kristal Hefner reagovale druge njegove ljubavnice

Ispovest Hefove udovice: Život s njim je bio pakao, zbog gljivica sam pribegavala analnom seksu
Kristal Hefner - Copyright Profimedia

Udovica Hjua Hefnera, vlasnika imperije Plejboj, iznela mračnu tvrdnju u svojoj novoj knjizi i rekla da je često morala da pribegne analnom seksu radi sopstvene zaštite.

Bila je u braku bez ljubavi sa Hefom pet godina i rekla je da izdavač časopisa koji je bio 60 godina stariji od nje nikada nije ni primetio šta ona radi. Kristal, koja sada ima 37 godina, takođe je rekla da je u Plejboj vili uvek bio doktor koji bi davao devojkama antibiotike kada bi se zarazile zbog upotrebe ulja za bebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOU Magazine (@youmagazine)

 

U jednom odlomku knjige "Only say good things: Surviving Playboy and finding myself" ona navodi:

"Seks se nikada nije menjao, samo svilene pidžame. Četiri velika televizijska ekrana sa istim starim pornićima. Hef ulazi u krevet i poseže za uljem za bebe.

Svi smo dobijali infekcije od ulja za bebe jer nije trebalo da se koristi kao lubrikant. Pokušala sam da mu kažem, molila sam Meri da mu kaže, ali nisi mu mogao reći ništa što on nije želeo da čuje.

Pokušali smo da zamenimo bebi-ulje lubrikantom, ali bi ga uvek vratio nazad. Držao je doktora koji bi dolazio da nam da antibiotike.

Da bih izbegla infekcije, ponekad sam pribegavala analnom seksu kada je bio moj red da budem sa Hefom. Mislim da on nikada nije mogao da primeti razliku, i to mi je pomoglo da izbegnem mnoštvo vaginalnih problema. Nije uvek bilo najlakše, ali je bilo najbolje rešenje koje sam mogla da smislim. Seks je postao kao i sve u vili – deo mog posla.”

 

 

Bivše zečice Holi Medison i Bridžit Markard su takođe u prošlosti govorile o tome da su naterane da koriste ulje za bebe, koje prema studiji Nacionalne medicinske biblioteke povećava šanse za infekciju gljivicama, a istovremeno brzo izaziva pucenje kondoma.

Sama Kristal upoznala je Hefnera na zabavi za Noć veštica u  vili u Los Anđelesu kada je imala 21 godinu pre nego što su se venčali pet godina kasnije. Spolja gledano, živela je zavidnim životom u luksuzu sa svojim mega bogatim mužem, svojim blistavim automobilima i dizajnerskom odećom.

Ali u svojoj novoj knjizi ona sebe opisuje kao zatvorenicu koju je primoravao i kontrolisao izdavački gigant koji je birap koju boju laka za nokte treba da nosi i odredio policijski čas od 18 časova.

 

 

Međutim, njena knjiga izazvala je pomešane reakcije drugih koji su bili bliski Hefneru koji je umro u 91. godini 2017, uključujući bivšu stanovnicu vile Dženifer Saginor.

Ona je rekla: "Skini svoje zečije uši. Prestanite da promovišete brend i imidž za koji tvrdite da ste žrtva. To je nedosledno. Odabrala je da bude tamo i izabrala da se vrati. Ona igra na kartu žrtve, a to oduzima stvarne žrtve seksualnog zlostavljanja

Ja sam bila tamo četiri decenije, a ona sedam godina. Kristal je znala u šta se upušta. Bila je dobro plaćena za svoje usluge.”

A Kimberli Konrad, jedna od Hefovih bivših žena koja je sa njim dobila dva sina, takođe je optužila Kristal da "želi brzo da zaradi novac“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike