Odrasla u konzervativnoj porodici, a sada živi sa mužem i ljubavnikom: I kuću su kupili zajedno (FOTO)

06.02.2024

22:18

0

Autor: K. O.

Za njih je ova situacija više od finansijskog blagoslova

Odrasla u konzervativnoj porodici, a sada živi sa mužem i ljubavnikom: I kuću su kupili zajedno (FOTO)
Copyright Freepik

Svet je pun neobičnih ljubavnih priča, a jedna takva nekonvencionalna je i zajednica koju neguju Dženifer Martin, suprug Danijel i njen ljubavnik Taj.

Prema njihovim rečima, oni žive u harmoničnoj zajednici, deleći jedno domaćinstvo, a imaju i dvoje dece.

Ova životna situacija se pokazala kao finansijski blagoslov usred rastuće inflacije, budući da sada tri zaposlene odrasle osobe dele troškove.

"Danijel i ja smo definitivno imali finansijskih problema pre nego što se Taj uselio. U ovom je području stanovanje veoma skupo", izjavila je Dženifer iz Ričmonda u Virdžiniji.

A kako je sve počelo?

Dženifer (35) i Danijel (36) venčali su se 2008. godine i uskoro dobili dvoje dece.

Neposredno pre pandemije, ovaj slobodoumni bračni par odlučio je da pusti Taja u svoj dom, kako bi s njima delio kiriju i ostale životne troškove. Mesečni troškovi iznose oko 1.500 evra, njegov deo je 640 evra.

Dalji dogovor podrazumeva da Dženifer i Danijel pokrivaju troškove hrane, dok Taj plaća račune i Wi-Fi. Taj se takođe zbližio s njihovom decom i povremeno plaća i njihove troškove.

 

 

Dženifer trenutno radi kao urednica, Danijel je učitelj u privatnoj školi, a Taj je upravnik banke. Kombinovano, ostvaruju godišnji prihod od oko 142.000 evra i čak su uspeli da uštede za kuću.

U decembru prošle godine, ovaj trojac kupio je kuću sa četiri spavaće sobe i tri kupatila za 300.000 evra.

"Definitivno mislim da ne bismo mogli kupiti kuću bez Taja. Ne poznajem gotovo nikoga mojih godina u Ričmondu ko ima kuću, a od onih koji su je imali, većina je bila u srednjim ili kasnim 30-ima pre nego što su je stekli. Finansijska situacija je očajna za mnoge ljude koje poznajem, a tu su i rate studentskih kredita", rekla je Dženifer za The Post.

Kako organizuju intimu?

Dogovorili su se da Dženifer naizmenično provodi dve noći u Danijelovoj spavaćoj sobi i dve noći u Tajevoj spavaćoj sobi - praksa koja će se nastaviti i kada se svi sledećeg meseca usele u nedavno kupljenu nekretninu.

"Znam druge poligamne zajednice koje veruju da bi svaka poligamna osoba trebalo da ima svoju spavaću sobu, ali budući da imamo decu, taj dodatni prostor je luksuz. Umesto toga, menjam krevete između Tajeve i Danijelove sobe svake dve noći, i imam korpu koju nosim od sobe do sobe sa svojim noćnim potrepštinama kao što su krema za lice, noćna krema i knjiga koju čitam... Pokušavam učiniti dogovor o spavanju između Taja i Danijela što pravednijim", objasnila je.

 

 

Njeni partneri takođe održavaju veze sa drugim ljudima.

„Danijel ima ozbiljnog nebinarnog partnera sa kojim se viđa jednom nedeljno, dok Taj ima partnera na daljinu u Pitsburgu i povremeno se druži i izlazi sa drugim ljudima lokalno“, rekla je Dženifer. „Imam i još dve neobavezne veze, sa ženom i muškarcem koji se takođe zabavljaju.

Iako životna situacija ovog trojca može izazvati različite komentare, to bi se moglo smatrati nekonvencionalnijom verzijom „inflacije“, u kojoj parovi u nedostatku novca žure da se usele zajedno kako bi smanjili troškove života.

„Zaista smo srećni, odlično se slažemo, a moja deca napreduju sa nas troje“, rekla je Dženifer za Post, dodajući da je to bila blagodat i to ne samo za njen bankovni račun.

 

 

Dženifer je odrasla u konzervativnoj evangelističkoj porodici i kaže da se odlučuje da odgaja svoje dvoje dece sa tolerantnijim načinom razmišljanja.

„Moguće je imati višestruke uspešne veze kada imate čvrstu osnovu, odlične komunikacijske veštine i kada se okružite dobrim ljudima koji su uglavnom zajedno“, objasnila je Dženifer.

„Poliamorija postaje sve češća i neće nestati uskoro, tako da mislim da bi kritičari trebalo da prebrode to i da se naviknu na tu ideju, prenosi Post.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike