Moja žena je otkrila da je varam, a kada se upoznala s ljubavnicom, njih dve su se zaljubile

03.02.2024

21:23

0

Autor: V. I.

Srećni trio, koji je stao na lud kamen prošle godine, trenutno ima devetoro dece

Moja žena je otkrila da je varam, a kada se upoznala s ljubavnicom, njih dve su se zaljubile
Copyright Printskrin/youtube

Većina muževa koji varaju očekivali bi da im se kaže da spakuju kofere kada ih uhvate. Ali kada je Jasmin saznala da njen muž Tajkuan ima ljubavnicu po imenu Sira, uradila je nešto nesvakidašnje - izjavila je da želi da je upozna. 

"Nas troje smo romantične dušei“, rekla je Jasmin za potkast Love Don't Judge. "Sira i ja smo sada sestre i žene mog muža. Tako da je ona fizički i moja žena.”

 

 

Tajkuan je rekao da najčešće spava na sredini njihovog ogromnog kreveta, ali ponekad njegove dve žene spavaju bez njega. On kaže da kada je prvi put sreo Siru, pre sedam ili osam godina, već je uveliko varao Jasmin sa brojnim ženama.

Kada je shvatila da Tajkuan neće odustati od Sire, odlučila je da se nađu svi troje.  "Kada sam saznala, naravno da mi je to smetalo. Zamolila sam ga da prestane, ali pošto nije hteo, osetila sam da je možda reč o nečemu ozbiljnijem.”

 

 

Iako su nailazili na osudu ljudi, vremenom je zaljubljeni trio navikao na ideju da imaju netipičnu porodicu koja trenutno, osim njih troje, ma još devetoro dece.

Jasmin je rekla: "Ja sam ta koja ju je na kraju Siru zamolila da se useli u našu kuću. Sviđa mi se ideja o velikoj porodici i sviđa mi se ova specifična dinamika jer osećam da više ženstvene energije pomaže domaćinstvu dok je Tajkuan dodao da je bolje da žive svi zajedno u slozi nego da se razvode kao većina njihovih prijatelja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike