Slepe kod očiju: Tri glavna znaka da vas muškarac iskreno voli, ali vi to verovatno i ne primećujete

21.01.2024

13:37

0

Autor: V. I.

Muškarci i žene potpuno drugačije pokazuju svoju ljubav

Slepe kod očiju: Tri glavna znaka da vas muškarac iskreno voli, ali vi to verovatno i ne primećujete
Copyright Profimedia

Ako čovek stalno daje skupe poklone i cveće, to nije ljubav, to je pažnja. Ako je muškarac lud za ženom, želi da bude sa njom sve vreme, pati za njom, to nije ljubav, to je strast. Ako muškarac želi da osvoji ženu na sve moguće načine, to nije ljubav, on je samo želi pošto-poto.

Svi ovi znaci mogu biti znakovi ljubavi, ali su često samo kratkotrajne emocije koje brzo prolaze. Pa šta je onda ljubav? Morate shvatiti da se muška ljubav razlikuje od ženske. Prava muška ljubav je često jača od ženske. Žene često kad vole, daju bezuslovno sebe i zaglave se unekoj vrsti ljubavne zavisnosti. a muškarac voli ženu bez obzira na njenu starost, izgled, inteligenciju ili sposobnost da rađa decu. Prava muška ljubav je ljubav snažne osobe.

Profimedia
 

 

1. Prava muška ljubav je kao mirno more, ali veoma je duboko. Žena često može da sumnja u takvu ljubav jer veruje da je ljubav vatromet emocija, lepih reči i poklona. Ali čovek koji zaista voli ne leprša i ne gori od ljubavi - naprotiv, staložen je i odlučan.

2. Ako muškarac zaista voli iskreno, onda mu je žena važnija od dece. On voli svoju decu i brine o njima, ali im je majka uvek na prvom mestu jer zna da su deca srećna kad im je majka srećna. Iz tog razloga, muškarac, ako istinski voli, ne ostavlja ženu sa kojom nema ili ne može da ima dece.

3. Prava muška ljubav nije uvek radost. On zna da će možda morati mnogo da žrtvuje da bi bio sa ženom koju voli, zbog čega ne donosi uvek odluke u njenu korist. Možda se neće oženiti ženom koju voli, već onom sa kojom će mu biti prijatno. Takođe, može napustiti ženu koju mnogo voli ako se previše razlikuje od nje ili ako se ne slažu u mnogo čemu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike