Bogata domaćica tvrdi: Ljubav je za siromašne i ružne, devojke mogu da vole bilo koga u privatnom džetu

17.01.2024

13:37

0

Autor: V. I.

Ne traćite vreme na romansu, nego nađite sponzora, poručuje ova gospoja

Bogata domaćica tvrdi: Ljubav je za siromašne i ružne, devojke mogu da vole bilo koga u privatnom džetu
Copyright Printscreen/YouTube

Bogata domaćica Izi Anaja je već ranije bila na naslovnim stranama jer je upozorila druge žene da možda neće da im bude dobro kad vide njen luksuzni način života. Ovog puta, 44-godišnja majka dvoje dece tvrdi da možete "naučiti da volite bilo koga“ ako letite njihovim privatnim avionom. Izi je majka dva sina i tvrdi da je "direktorka svoje porodice“, dok njen muž biznismen, koga naziva "sugar dady“, radi daleko od kuće.

Ona redovno opominje žene u dvadesetim godinama da nađu muškarca koji će da im "plati kiriju“ a nedavno je na svom Instagram profilu otišla korak dalje i uzbunila javnost na internetu kad je podelila svoj stav da je prava romansa za "jadne i ružne ljude“. 

 

 

Uz sliku kako sedi u privatnom avionu sa Chanel kapom i čivavom u krilu napisala je:

„Jednom sam volela čoveka... ali to me je brzo naučilo da je ljubav za siromašne i ruže“, rekla je ona i dodala: "Mi lepe devojke imamo opcije - iskoristite ih!  Obećavam vam da možete da naučite da volite bilo koga na nebu u avionu".

"Hajde da se pobrinemo da sledeća generacija žena ovo ne zabrlja jer imaju mogućnosti i mogućnosti koje nismo imali sve mi starije devojke“, dodala je ona. "Ljubav može da čeka. Imamo planine koje treba da pomerimo i imperije koje treba da izgradimo".

 

@averagerichhousewife Dont waste those Sugar Daddy years pounding the pavement!!! POUND OTHER THINGS🤣 #sugardaddy #richmom #genz #adviceforgirls @Phoebe | NYC LIFESTYLE ♬ original sound - Izzy Anaya / NYC Lifestyle

 

Izin muž joj je navodno obezbedio privatni avion, kuću u Njujorku, vikendice širom SAD i bezbroj dizajnerskih torbi. Ali ona je upozorila da glamurozan način života može biti usamljen ako niste stvoreni za to. 

"Budite spremni da sami odgajate svoju decu jer se vaš muž ne vraća kući u pet sati“, rekla je ona u TikTok video snimku prošle godine. "Morate biti veoma nezavisni i visoko kompetentni da biste uspeli u ovom načinu života.

Iziin pogled na život doveo je do toga da je stekla lojalne pratioce na društvenim mrežama a ona je čak pokrenula sopstveni "rijaliti šou“ na svom YouTube kanalu, prikladno nazvanom Prosečna bogata domaćica.

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike