Male tajne uspešnog sekstinga ili kako da savladate seksi dopisivanje preko telefona i raspametite partnera

25.09.2023

22:16

0

Autor: V. I.

Bilo da vam je veza zapala u rutinu ili da ste tek upoznali nekog ko vas samo fizički privlači, seksualno dopisivanje je uzbudljiv način komunikacije

Male tajne uspešnog sekstinga ili kako da savladate seksi dopisivanje preko telefona i raspametite partnera
Copyright Profimedia

Kada se drži u granicama dogovora, seksting nije samo zdrava zabava, već može biti i sjajan  način da se oživi stara ili uspostavi nova veza s ljubavnikom ili ljubavnicom.

Profimedia
 

 

Dakle, čak iako vam seksting ne zvuči kao uobičajeni način da izrazite svoju ljubav, dajemo vam nekoliko saveta kako da se dobro provedete uz njega - evo zašto stručnjaci kažu da je seksting dobar.

1. Produbljuje komunikaciju

Seksting je često odličan način da razgovarate o tabu temama ili iznesete svoje seksualne fantazije i želje koje vam možda nije prijatno da uradite lično. Ekran vam pruža vrstu anonimnosti, a ako vam je potreban trenutak da razmislite o odgovoru svog partnera, imate taj prostor umesto da to radite u realnom vremenu.

2. Utvrđuje granice

Ako ste vi i vaš partner novi u sekstingu, važno je da pre toga imate otvoren, iskren razgovor kako biste utvrdili granice, preferencije, brige i druge relevantne teme. Ovo zajedničko razumevanje i dogovor je odlična osnova za opušteno uživanje i povećanu intimnost.

Profimedia
 

 

3. Pruža dopaminski udar

Kada vidite kako se ime vašeg partnera pojavljuje na ekranu telefona, osetićete skok dopamina jer znate da ćete sledećešto vidite biti neka uzbudljiva stvar koju su najavili. Dopamin je hormon sreće i njegovo povezivanje s vašim partnerom je način da ojačate vezu s njim.

4. Podstiče samopouzdanje

Možda vam je korišćenje bezobraznih reči neprijatno? Pa verujte da niste jedini. Nekim ljudima je teško da kažu naglas ono što im je na pameti čak iako to govore voljenoj osobi. Ako pak imaju malo vremena za razmišljanje dok se dokuckavaju, to će da izoštri njihov individualni stila i da doprinese jačanju samopouzdanja.

Unsplash
 

 

5. Unosi uzbuđenje u rutinu

Ako niste upali u kolotečinu sa svojim partnerom, seksting može da postane uzbudljivo sredstvo da prekinete rutinu. Seksting je dinamično sredstvo za produbljivanje emocionalnih i fizičkih veza i  poboljšanja zadovoljstva kod oba partnera.

Kako započeti sa sekstingom

Uverite se da je osoba sa kojom želite da razgovarate zaintersovana za takav vid komunikacije.  Nema ničeg nezgodnijeg nego započeti seksting a onda shvatiti da je drugoj osobi neprijatno i da joj se to ne dopada. Možete pitati sledeće: 

„Šta misliš o sekstingu?“ - ovo je direktan pristup koji ukida bilo kakvu dvosmislenost.

„Želim da igram seksi tekstualnu igricu sa tobom, da li si zainteresovan/a?“ - uz ovo možete da stavite emoji koi namiguje da biste olabavili atmosferu. 

Pexels
 

 

Dobar početak, pola posla

Ako druga strana pristane, možete predolžiti da vam ispriča neku svoju fantaziju a potom postavite pitanja u vezi s njom. Bitno je da oboje budete aktivno uključeni u čitav proces.

Provokativni glasovni zapis

Samo slušanje tona vašeg glasa izazvaće lavinu želje - samo neka bude kratko i slatko. 

Unsplash
 

 

Pošaljite svoju seksi sliku

Vizuelni stimulans čini čuda - plus, ovde zaista možete da kadrirate koliko god vam to dopušta vaša mašta - i razgibanost.

Sve u svemu, najbitnije je da zadržite smisao za humor i strpljenje i zapamtite da je praksa ono što svaku akciju čini savršenom kroz vreme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike