Ruska špijunka otkriva kako da zavedete svakog muškarca: Dođite na sastanak napaljene i izbegavajte direktne odgovore

24.09.2023

21:15

0

Autor: V. I.

Bivša ruska špijunka, koja je godinama zavodila strane agente za KGB, otkriva tajne ženama kako da od muškarca uvek dobiju ono što žele

Ruska špijunka otkriva kako da zavedete svakog muškarca: Dođite na sastanak napaljene i izbegavajte direktne odgovore
Alija Roza ženski Džejms Bond - Copyright Instagram printscreen

 

Bivša agentkinja KGB-a Alija Roza (39) rođena je iza gvozdene zavese u Kazahstanu i postala je špijun ruske vlade nakon pada Sovjetskog Saveza. Njene strogo tajne misije dovele su je do toga da je postala ekspert za „psihologiju muškaraca“.

„Ženski Džejms Bond“ (kako sama sebe voli da naziva) odlučila je da otkrije detalje o tome kako da svakog muškarca oboriti s nogu i to na kursu po ceni od tričavih 200 funti na sat. Koliko je uspešna u tome govori njena zarada od 1,5 miliona funti godišnje.

 

 

Alija ima vojsku od 2.000 članova koji se nadaju da će naučiti trikove zanata, kao i da svaka žena može da se pridruži grupi, dodajući da ona koristi alate u svom "svakodnevnom životu":

„Kada organizujem događaj, pozovem ih na modne prezentacije ili popodnevne čajeve, imam pristup poznatim ličnostima i luksuznim modnim brendovima koje je teško dobiti", kaže ona.

 

 

Alija kaže da se sve svodi na harizmu.: "I moja majka i otac su bili deo sovjetskih tajnih službi, pa je valjda bilo prirodno da i ja uđem u to. Naučili su me svemu o špijuniranju - kako da hodam, kako da se šminkam i, najvažnije, kako da razume psihologiju muškaraca.

„Sve je u harizmi. Najbolje je da stojite ispred ogledala i gledate se svaki dan i pronađete pet osobina koje volite kod sebe. Nije važno šta je to - to može biti crta lica, pa čak i stopala ili ruke. To je sve u svrhu da prevarite svoj mozak da pomisli: 'Ja sam boginja'."

 

 

Saveti zlata vredni

Alija je takođe otkrila svojih pet najboljih saveta koje govori svojimčlanicama:

  • Nikada ne dajte direktne odgovore na pitanja.
  • Nikada ne spavajte sa muškarcem na prvom sastanku.
  • Obožavajte se u ogledalu da biste izgradile svoje samopouzdanje.
  • Napalite se pre sastanka.
  • Pretvarajte se da ste čuli nešto o muškarcu sa kojim izlazite - i neka nagađaju šta je to.
     
  • Bonus video:

    Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

    Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

    Najčitanije Vesti

    Ostale vesti iz rubrike