Deset muškaraca je podelilo trenutke kada su znali da je kraj ljubavi

11.09.2023

13:13

0

Autor: K. B.

Grupa muškaraca je podelila svoja iskustva o momentima kada su shvatili da više ne vole svoje devojke i doneli odluku o raskidu

Deset muškaraca je podelilo trenutke kada su znali da je kraj ljubavi
Copyright Freepik

Raskid može biti težak korak, naročito kada ne postoji očigledan razlog poput velike svađe, neverstva ili toksične veze. Evo 10 primera njihovih iskustava:

Freepik
 

1. Jedan od muškaraca je rekao: "Shvatio sam da sam ostao u vezi sa njom iz osećaja dužnosti, a ne zbog ljubavi."

2. Drugi je priznao: "Jednog dana sam se vraćao sa posla i shvatio da uživam u vezi samo kada nismo zajedno u istoj prostoriji."

3. Treći muškarac je podelio: "Primetio sam da su naše zajedničke aktivnosti postale rutina, i prestao sam se radovati našim susretima."

4. Jedan od muškaraca je razgovarao o tome kako je prekinuo vezu nakon što je saznao da ga je partnerka prevarila. Iako su pokušali da reše taj problem, nisu uspeli obnoviti poverenje, što je dovelo do kraja veze.

5. Neki muškarci su delili da više nisu osećali nikakvu emotivnu vezu sa svojim partnerkama, čak ni dok su držali za ruke.

6. Jedan od muškaraca je rekao: "Bili smo na večeri i bilo mi je dosadno. Raskinuli smo uskoro nakon toga."

7. Drugi je opisao situaciju kada su proveli vikend zajedno, ali su shvatili da jednostavno nisu bili uzbuđeni jedno zbog drugog. Nisu imali strast prema vezi i shvatili su da su zajedno samo zbog navike.

8. Jedan muškarac je spomenuo da ga je partnerkino emocionalno stanje više nije doticalo, što je bio znak da nema više empatije prema njoj.

9. Drugi je rekao da mu se jednostavno više nije dalo da se trudi oko veze i da mu je bilo bolje da ostane kod kuće sam.

10. Na kraju, jedan muškarac je priznao da nije imao želju da se vidi sa svojom partnerkom nakon što se vratila sa mesec dana dugog putovanja, što je jasno ukazivalo na to da više nisu imali interesovanja jedno za drugo.

Freepik
 

Ovo su samo neki od primera muškaraca koji su se suočili sa trenucima kada su shvatili da njihova ljubav prema partnerkama više nije prisutna i doneli tešku odluku o raskidu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike