Muškarci bi ovo trebalo da znaju: Žene zbog ovoga napuštaju čoveka kojeg vole

18.05.2023

13:13

0

Autor: Z.A.S.

Bračni savetnik izneo je svoje mišljenje i zaključak zašto "pucaju" brakovi među ljudima koji se vole

Muškarci bi ovo trebalo da znaju: Žene zbog ovoga napuštaju čoveka kojeg vole
Razvod - Copyright Profimedia

Sigurno ste nekada bili šokirani odlukom nekog para da se razvede, pogotovo ako je u pitanju par koji se zaista voli.

Razvodi između supružnika među kojima ima ljubavi su česti, ali nikome nije jasno zbog čega do njih dolazi?

Bračni savetnik koji radi i sa muškarcima i sa ženama u kriznim godinama, izneo je svoje mišljenje i zaključak zašto "pucaju" brakovi među ljudima koji se vole.

Dok su mnoge situacije složene, postoji jedna vrlo jednostavna istina koju muškarci treba da znaju: žene ostavljaju muškarce koje vole.

Osećaju se strašno zbog toga. Srce im biva slomljeno zbog toga. Ali one to rade. One skupe hrabrost i svoje resurse i odlaze. Žene ostavljaju muškarce sa kojima imaju decu, domove i živote.

Pexels
 

Žene odlaze iz mnogih razloga, ali postoji jedan od razloga koji muškarci treba da shvate: žene odlaze jer muškarac nije prisutan. On radi, igra golf, igra igrice, gleda TV... Spisak je dugačak. U suštini, to nisu loši ljudi. Oni su dobri ljudi. Dobri su očevi. Oni podržavaju svoju porodicu. Dragi su, simpatični. Ali uzimaju ženu zdravo za gotovo. Nisu prisutni.

Profimedia
 

Žene obično kažu: - Neko bi mogao da dođe i obori me s nogu, bez obzira na mog supruga.- Ponekad ih ta realizacija prepadne. Ponekad ih rasplače.

Žene žele da ih muškarac oseti. Ne žele odsutnost ili brzi seks. Želi da osete strast. Bitno je da "vidite" svoju ženu, da uhvatite njen pogled, da se ona oseća voljenom i željenom.

Profimedia
 

- Govorim o pet minuta dnevno u kojima ćeš biti potpuno prisutan sa ženom sa kojom deliš svoj život. Biću potpuno otvoren - slušaj i gledaj bez osuđivanja. Hoćeš li to uraditi? Kladim se da, kad budeš počeo, i nakon što budeš shvatio neke stvari, nećeš moći da se zaustaviš - rekao je ovaj bračni savetnik.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike