"Branili su našu ljubav, branili su redom svi": Par se rastao zbog njegovih roditelja, ali je nakon 14 meseci usledio neverovatan obrt

12.04.2023

14:59

0

Autor: Z.A.S.

Njegovi roditelji nisu odobravali izbor svog sina, pa je usledio raskid

"Branili su našu ljubav, branili su redom svi": Par se rastao zbog njegovih roditelja, ali je nakon 14 meseci usledio neverovatan obrt
Ljubav - Copyright Freepik

Jedna žena je anonimno ispričala kako je njena veza u nekom trenutku zapala u krizu i na koji način su je ona i partner prebrodili.

- On nije mogao da prekine odnos sa roditeljima, a ja sam želela brak i decu, a da bismo ostali zajedno oboje smo morali da budemo spremni da se borimo za našu vezu - ispričala je ona.

I objasnila da su, kada im je veza zapala u krizu, njih dvoje odlučili da se na neko vreme razdvoje, što ih je, kako kaže, nateralo da se usredsrede na ono što zaista žele i shvate da "trava nije zelenija kod drugih". Kako je istakla, za 14 meseci, koliko su proveli razdvojeni, njihova želja da budu zajedno je postala jača, a to vreme ih je navelo da shvate koliko znače jedno drugome.

Freepik
 

- To vreme nam je dalo veru u to da nam je zaista suđeno da budemo zajedno. Znati da se druga osoba nalazi sa drugima bilo je bolno, a znali smo to jer smo se svakodnevno sretali na poslu za aparatom za kafu i pričali jedno drugome koga smo upoznali. Bilo je teško prihvatiti da smo samo prijatelji i kolege sa posla - rekla je.

Supruga je, kaže, upoznala kad su počeli da rade u istoj finansijskoj kompaniji 2006, oboje su imali 20 godina i postali su prvo dobri prijatelji, a pet meseci kasnije su počeli da izlaze. Ipak, njegova porodicu nju nije odobravala, pa kad im je on rekao za njihovu vezu, hteli su da je odmah prekine.

Freepik
 

- On nije mogao da prekine odnos sa roditeljima, a ja sam želela brak i decu, a da bismo ostali zajedno, oboje smo morali da budemo spremni da se borimo za nas - rekla je, a da bi bili zajedno, trebalo je da prvo provedu neko vreme odvojeno.

- Odlučili smo da vidimo da li oboje možemo da upoznamo nekoga koga naše porodice odobravaju, ali smo se osećali kao da gubimo osobu sa kojom bi trebalo da budemo. Zakleli smo se da ćemo, bez obzira na sve, ostati prijatelji i da ćemo se međusobno podržavati - ispričala je.

Freepik
 

Međutim, ovoj ženi je činjenica da se njen voljeni viđa sa drugim ženama jako teško padala. On se, kako se ispostavilo, osećao isto.

Kako je ispričala, oboje su u martu 2012. shvatili da jedino što žele jeste da budu jedno sa drugim i da nijedna druga osoba nije odgovarala onome što su videli jedno u drugome.

Freepik
 

- Razgovarali smo i složili se da se treba da se borimo za našu ljubav, a tada su se i naši roditelji složili da bi trebalo da budemo zajedno. Napokon su se upoznali i dali nam svoj blagoslov - kaže, a shvatili su da je njihova pauza pokazala zrelost i da je bila dokaz prave ljubavi između njih.

- Tri meseca kasnije on mi je doneo cveće, sakrio u njega dijamantski prsten i zamolio me da budem njegova žena, a samo šest meseci kasnije, oboje smo rekli: "DA!" - završava svoju priču ova žena.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike