Trgnite se na vreme: Ova četiri tipa muškaraca će uvek varati

05.01.2023

21:06

0

Autor: Z.A.S.

Manipulatori odlično znaju kako sa ženama

Trgnite se na vreme: Ova četiri tipa muškaraca će uvek varati
Seksi - Copyright Profimedia

Nedavno ste upoznali izuzetno zabavnog i šarmantnog muškarca koji je, na sve to i pažljiv. Izvodi vas na večere, planira putovanja i sve deluje idilično.

Ipak, vas muči pitanje "šta nije u redu?" Možda ste umislili, a možda je zapravo reč o odličnom manipulatoru. Oni dobro znaju kako sa ženama, pogotovo kada je u pitanju njihovo lično zadovoljstvo.

To znači da neće prezati od toga da vas prevari, a da biste to predupredili, prepoznajte takve tipove na vreme.

Ova četiri tipa doneće vam samo probleme.

Profimedia
 

Nije mamin sin 

Mnoge žene beže od muškaraca koji su "mamini sinovi". Ali ako vaš muškarac nema dobar odnos sa majkom, ne poštuje je i ne bira reči kada s njom razgovara, neće ni sa vama. Takvi muškarci nemaju poštovanja prema ženama, pa je vrlo verovatno da neće dugo ni ostati u vašoj blizini. 

Profimedia
 

Zaboravlja na dogovor 

Često "zaboravlja" na vaše dogovore, ne pojavi se u dogovoreno vreme, izmišlja izgovore, menja planove, otkazuje vaše dogovore i obavlja nešto "važnije"... 

Profimedia
 

Ponaša se posesivno i sve kontroliše

Želi da kontrolirše sve u vezi sa vama. Čita vam mejlove, proverava gde ćete biti u određeno vreme, gde ste bili...Sve su to znakovi nesigurnosti, ali i dokazi da "osigurava" da ne naletite na njega negde dok je sa drugom. 

Freepik
 

Krije vas ili se hvali vama na sva zvona 

Oba scenarija mogu imati postavljanje temelja "osiguranja". Ako vas ne dovodi u društvo svojih prijatelja, osigurava da niko od njegovih prijatelja ne sazna ko ste vi i ne otkrije se ako bude viđen s drugom. Niko zapravo ne zna, da li ste ta druga zapravo vi.

Ako vas hvali na sva zvona, verovatno ste jako ponosni što imate tako brižnog i predivnog muškarca pored sebe, ali budite oprezne. To može da bude njegov način da sebi osigura "slobodu" ako ga neko vidi s nekom drugom. "Ma ona mi je samo prijateljica, svi znaju koliko volim svoju devojku, zar možete i da pomislite da bih je varao?"

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike