Pet ljubavnih saveta koji ženama idu na živce: Četvrti je posebno iritantan

13.12.2022

11:56

0

Autor: Z.A.S.

Da li ste i vi alergični na rečenicu "Moraš da smanjiš očekivanja"?

Pet ljubavnih saveta koji ženama idu na živce: Četvrti je posebno iritantan
Ženu boli glava - Copyright Profimedia

Sigurno ste nekada dobili neki ljubavni savet. Nekada ste ga možda tražili, a nekada vam je verovatno dat i bez da ste želeli da ga čujete.

Ovih pet rečenica, odnosno saveta svaka žena je nekada čula i apsolutno nijedna ih ne podnosi. Četvrti je posebno iritantan.

Pexels
 

Pre ili kasnije ćeš upoznati onog pravog

Ne, nemojte da dopustite da se vaš ljubavni život pretvori u večitu potragu za onim pravim. Ne postoji jedan jedini muškarac koji je savršen za vas, već postoje stotine muškaraca koji bi vam bili savršeno kompatibilni partneri.

Freepik
 

Ako se volite, ništa drugo nije važno

Lepo je kroz život ići u romantičnom tonu, ali koliko god ljubav bila snažna, samo od nje se nažalost ne živi. Žalosna činjenica je da možete ludo da volite nekoga ko je potpuno pogrešan izbor za vas iz mnogo razloga. A, kada vas se ne poštuje, ne ceni i omalovažava, ljubav nije dovoljna.

Ljubav se ne traži, ljubav nađe vas

Druženje sa uvek jednim te istim ljudima, na jednim te istim mestima teško da će do vas dovesti potencijalnog partnera. Ne kažemo da nije moguće, ali je svakako manje verovatno nego kada širite krug svojih interesa i poznanstava.

Profimedia
 

Treba da smanjiš očekivanja

Potpuno je normalno želeti partnera koji će ispunjavati određene karakteristike koje su vam izuezno važne, ali nije normalno odstupati od svojih želja samo da ne biste bili sami. Uostalom, sve mi imamo poprilično realne želje i nije da sanjamo o božanstveno građenom milijarderu koji se bavi humanitarnim radom i nekim čudom mašta o istim stvarima kao i vi.

Pixabay
 

Nedopustivo je da vas vidi u lošem izdanju

Merlin Monro je davnih dana izjavila da "Ako muškarac ne može da podnese tvoje najgore izdanje, onda ne zaslužuje ni ono najbolje" i apsolutno je bila u pravu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike