Vi ili njegova mama? Ko je važniji u životu jednog muškarca?

04.11.2022

11:46

0

Autor: Z.A.S.

Supruge i svekrve od davnina vode bitku za presto i tu nema ničeg novog

Vi ili njegova mama? Ko je važniji u životu jednog muškarca?
Svekrva i snaja - Copyright Profimedia

Jedno od večitih rivalstava je ono između supruge i majke. I jedno od večitih pitanja je koja od njih dve je važnija u životu jednog muškarca?

Supruge i svekrve od davnina vode bitku za presto i tu nema ničeg novog. Neki ljudi će navesti sto razloga zbog kojih je žena bitnija u životu muškarca, dok će drugi navesti više razloga zbog kojih je bitnija majka.

Muškarci su često dovedeni u neprijatnu situaciju zbog konflikta ove vrste.

Profimedia
 

Mnogi su čak dovedeni do tačke gde moraju da biraju jednu stranu ili drugu. Žena želi da bude na prvom mestu, što isto želi i njegova majka. Međutim, čini se da su današnje majke naučene da treba da se povuku čim njihov sin malo odraste.

Mnoge majke predaju svoje sinove suprugama bez imalo borbe, kao da su odavno u mislima priznale poraz. Ono što mnogi ne shvataju jeste činjenica da su muškarcu potrebne obe. Majka je bila tu uz njega od početka. Majka ga je dovela na ovaj svet, majka ga je hranila i odgajala.

Ona ga je učinila takvim muškarcem kakav jeste i ona je zaslužna za mnogo toga dobrog u njemu. Na kraju krajeva, da nije bilo njegove majke - ne bi bilo ni njega. Supruga je ta koja će da nastavi život sa njim. Ona će dalje da brine o njemu, da mu daje svoju ljubav i pažnju i da se trudi da on bude srećan.

Profimedia
 

Ukoliko se majka i supruga ne slažu, važno je da muškarac pronađe način da obe žene budu prisutne u njegovom životu. Ako one ne mogu jedna sa drugom, to je sasvim razumljivo, ali to nije razlog da muškarac isključi jednu od njih iz svog života.

I nijedna od njih dve nema pravo to da traži od njega. Muškarac i dalje može da zadrži korektan i lep odnos sa svojom majkom čak i ako se ona nikako ne slaže sa suprugom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike