Većina preljubnika ima jednu zajedničku karakteristiku i tiče se porodice: Da li ste primetili razliku u ponašanju svog partnera?

13.09.2022

15:43

0

Autor: Z.A.S.

Čak 45 posto muškaraca je priznalo da su varali svoje partnerke u prošlosti, dok isto priznaje 20 posto žena

Većina preljubnika ima jednu zajedničku karakteristiku i tiče se porodice: Da li ste primetili razliku u ponašanju svog partnera?
Prevara - Copyright Profimedia

Da li ste se nekada zapitali da li preljubnici imaju neko karakteristično ponašanje? Da li na određeni način govore, imaju li neke posebne rituale i šta je to što bi zapravo moglo da ih oda?

Da, kada varaju, preljubnici uglavnom počnu da menjaju svoje ponašanje, a postoji nešto što je za njih karakteristično.

 

Prema prvoj italijanskoj online stranici za upoznavanje vanbračnih partnera "Incontri-extraconiugali.com", čak 45 posto muškaraca je priznalo da su varali svoje partnerke u prošlosti, dok isto priznaje 20 posto žena.

Profimedia
 

Kako bi ljudima pomogli u otkrivanju njihovih sumnji, kanadski dejting sajt "Ešli Madison" napravio je istraživanje. Ono je pokazalo da 61 posto preljubnika (od 1.400 ispitanih) priznaje da nije blisko s roditeljima svog partnera.

Dakle, ukoliko vaša bolja polovina izbegava porodična druženja, razlog bi mogao da bude upravo griža savesti.

Terapeut za parove i autorka knjige "The New Monogamy: Redefining Your Relationship After Infidelity" Tami Nelson objasnila je o čemu je reč:

Profimedia
 

- Održavanje udaljenosti od roditelja svog partnera može da bude pokazatelj nezainteresovanosti u braku ili barem u poštovanju monogamije - objasnila je.  

Skoro polovina preljubnika je rekla da roditelje partnera vidi jednom godišnje ili čak i manje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike