Žena je ostala šokirana kada joj je zet poslao pismo na četiri stranice u kojem tvrdi da se oženio pogrešnom sestrom

03.07.2022

11:11

0

Autor: D. R.

Da stvar bude gora, njegova supruga je trenutno trudna

Žena je ostala šokirana kada joj je zet poslao pismo na četiri stranice u kojem tvrdi da se oženio pogrešnom sestrom
profimedia-0335388363 - Copyright Profimedia

Nije tajna da porodični odnosi mogu biti komplikovani – posebno kada je u pitanju tazbina. Ali jedna žena je ostala u šoku nakon što je od svog zeta primila zapanjujuću poruku u kojoj joj on priznaje svoju ljubav i tvrdi da se „oženio pogrešnom sestrom“.

Kao da ovo nije dovoljno loše, anonimna žena kaže da je njena sestra trenutno trudna sa njegovim detetom i da par već ima četvorogodišnju devojčicu.

Ona je otkrila svoje gnušanje u postu na Reditovom forumu „True Off Mi Chest", rekavši:

- Muž moje trudne sestre mi je poslao rukom pisano pismo na četiri stranice u kojem priznaje svoju ljubav prema meni i kako se oženio pogrešnom sestrom.

Ona ima 25 godina, njena trudna sestra 33, a njen muž 34 godine. Njena sestra i njen suprug su se venčali 2016. godine i bili su su zaljubljeni jedno u drugo još od srednje škole.

- Živela sam sa roditeljima, ali sam početkom 2019. otišla da živim sa sestrom dok sam završavala fakultet i tražila posao daleko od svog rodnog grada. Pomagala sam i brinula o njenoj ćerki, kuvala i čistila dok sam tražila posao. Ona i njen muž su radili puno radno vreme. Osim vremena dok smo bili mlađi, dok je bio školarac, Džim i ja nismo puno pričali, i jedva da sam provodila vreme sa njim - nastavila je.

Unsplash
 

Prošle nedelje je odlučila da se useli u svoju kuću bliže novom poslu. Ostalo joj je i da pozavršava neke obaveze oko dokumenata. Sada je dobila njegovo pismo.

- Volela bih da nikada nisam došla u njihovu kuću, i osećam se kao nekakav razbojnik, ali znam da je on kriv. Besna sam na njega. Zar ne misli na svoju porodicu?

Ona nastavlja da priča kako ne može da shvati kako se čovek mogao zaljubiti u nju kada je samo brinula o njegovoj deci.

- Moja sestra je trudna! Ja sam njena sestra! Ne mogu da razumem koliko čovek može da bude izopačen, sebičan idiot i koliko je glup da piše dugačko pismo, a da se ne uhvati na pola puta i ne razmisli o tome koliko gubi. Kako odbacuje prelepu porodicu punu ljubavi radi fantazije - piše ona.

- Znam da je verovatno umoran od braka ili obaveza - nije zaljubljen u mene, ali ima neku ideju u svojoj glavi. Ali to je predaleko otišlo, a ovo se nikada ne može poništiti. Zameram mu što je užasan otac i muž - i što me je naterao da slomim srce svojoj sestri. Kako će se osećati njegova deca kada saznaju kakvog oca imaju? Nadam se da mi neće zameriti. Besna sam i zgrožena, bukvalno se tresem od gađenja i besa - završila je svoju objavu.

Profimedia
 

Više stotina ljudi je od tada odgovorilo na objavu, a mnogi su se složili sa ženinim mislima. Jedna osoba je objavila:

- On te ne voli. Samo mu ne prigovaraš, ne podseća ga ništa na njegovu odgovornost kao muža i oca, na sve svađe. To su on i njegova žena - dobri, loši, dosadni. On ne doživljava ništa od toga sa tobom pa misli da si ti, eto bila tu toliko vremena i nisi se "razbolela" od njega kao njegova žena, on je mislio da to znači da si drugačija i neko ko bi se zanimao za njega. Kakav idiot. Ne voli tebe, ali ni svoju ženu ni decu.

Neko drugi je dodao kako je položaj u kom se našla zaista jeziv, a treći je prokomentarisao:

- Zvuči kao da je zaljubljen u ideju da ponovo bude u srednjim dvadesetim i da nema nikakvih obaveza. Želi da pobegne od odrastanja (žene, dece, kuće...), ali i sviđa mu se ideja da ima mladu devojku.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike