Žena podelila na TikToku: Svi u porodici smo svingeri, pa supruga nekad delim s mamom i sestrom

06.10.2021

20:22

0

TikTok video jedne Amerikanke izazvao je različite reakcije i interesantne komentare

Žena podelila na TikToku: Svi u porodici smo svingeri, pa supruga nekad delim s mamom i sestrom
svingeri - Copyright Printscreen/TikTok, madibrooks567

Mlada Medi Bruks je otkrila pratiocima popularne društvene mreže intimne detalje o svom, kako ističe, srećnom braku, za šta je, prema njenom mišljenju, zaslužan svingerski način života, odnosno seks s više partnera u otvorenom braku.

Bruks je tako objasnila da svog supruga, iako ga voli, povremeno deli s mamom i sestrom, a njen video očekivano je postao viralan s više od osam miliona pregleda. 

- Mama, sestra, suprug i ja smo svingeri i svi smo u otvorenim seksualnim vezama s više seksualnih partnera - rekla je ona, i dodala da svog muža, kad god nije raspoložena, pošalje kod mame.

Ispričala je i da njih četvoro zajedno posećuju svingerske klubove i zabave, gde upoznaju nove seksualne partnere. 

- Svi smo svingeri, što je odlično jer suprug i ne stigne da mi dosadi - kaže ona, i dodaje da on s drugim ženama spava čak nekoliko puta nedeljno.

A upravo je to njen recept za uspešan brak i srećnog muškarca.

Inače, njen suprug se, osim s mamom, povremeno viđa i s njenom sestrom. 

Bruks, pod naslovom "Život svingera", redovno objavljuje snimke u kojima prikazuje neobične odnose u svojoj porodici, a često pokaže i kako se suprug pred njom udvara drugim ženama, s kojima ga ponekad i ona sama upozna.

Neobična dinamika porodice zbunila je neke tiktokere, pa su komentarisali kako nikada ne bi mogli tako da žive, na šta im je autorka odgovorila da ona nikog ne osuđuje, pa očekuje i da drugi prihvate njihov izbor. 

 

 

- Svetu treba više žena poput tebe! - napisao je jedan dečko, dok se drugi pitao kako neko u razgovoru s mamom uopšte dođe do toga da joj ponudi usluge svog supruga.

- Samo me zanima, kako takvi razgovori počnu? - pitao je korisnik u komentarima, ali dodao je i da nema ništa protiv ničijeg izbora s kim će spavati, makar sve "ostalo u porodici".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike