Kako izgleda kada vas voli žena velikog srca, ali komplikovanog uma?

15.06.2022

19:55

0

Autor: D. R.

To je totalno drugačije od drugih

Kako izgleda kada vas voli žena velikog srca, ali komplikovanog uma?
carly-rae-hobbins-zNHOIzjJiyA-unsplash - Copyright Unsplash

Biti u vezi sa devojkom velikog srca, ali komplikovanog uma nije ništa drugo nego putovanje na Ostrvo avantura.

Iznenađenja vas čekaju na svakom koraku, a u većini slučajeva ta iznenađenja su dobra i zabavna.

Biti sa devojkom velikog srca je uvek iskustvo za pamćenje. Taman kada pomislite da ste je dokučili, novo iznenađenje je pred vama i vraća vas nekoliko koraka unazad.

Ako se ikada nađete na ovom rolerkosteru, evo kako bi ta vožnja mogla da izgleda.

1. Ona je jednostavna

Kada devojka velikog srca voli nekoga, čini to svim srcem, nema ništa između. Nema zabune ili sumnje, ona je 100 odsto sigurna u svoju odluku. Drame su direktno proporcionalne sumnjama, tako da ovde neće biti mnogo drame. Iako su im umovi složeni, vole da im je život pojednostavljen.

2. Ona previše razmišlja

Ne znam da li bi ovo trebalo da vas brine ili uzbuđuje, ali istini za volju, ona previše razmišlja. U glavi joj se vrti 100 zamišljenih scenarija (u nekima je čak i varate ili umrete). Ponekad to otežava neke situacije, ali ona je takva.

Pexels
 

3. Vaš trud nikada ne ostaje neprimećen

Vaš mali čin ljubavi i saosećanja, ona će beskrajno da ceni. Bilo da dolazite po nju kako biste otišli na večeru, zovete samo da proverite kako je, ili se igrate sa njenom kosom dok slušate njene priče, ona sve primećuje i ceni.

4. Ona će vas izazvati i suprotstaviti vam se

Devojka velikog srca voli drugačije, ona nije neko ko stvari drži u sebi i dozvoljava da se vaša veza pretvori u toksičnu. Ona će vas suočiti sa vašim greškama i ukazati na to gde često grešite. Ona će vas izazvati da budete bolji. Ona želi da učini najbolje za oboje, ali najviše od svega će se potruditi da izvuče ono najbolje iz vas. Ona nije od onih koje na sve klimaju glavom i smeje se svakoj šali. Ona je stvarna i želi da joj takva bude i veza.

Pixabay
 

5. Ponekad može biti zaista teška

Iako vole da im je život jednostavan, u glavi im je zaista komplikovano, a njihovo preterano razmišljanje samo dodaje zvezdicu na sve to. Možda se naljute i nije im lako, ali to ne znači da su neka vrsta kontrol-frikova. One samo žele da stvari budu savršene, žele da traju i da traju dugo. Samo od toliko razmišljanja, ponekad zabrljaju.

6. Vaše emocije će biti cenjene više nego bilo šta

Kada izlazite sa devojkom velikog srca, vaše "Volim te" će je naježiti više nego ijedan skup poklon. Ona će se momentalno istopiti kada je pogledate u oči, i to sa najiskrenijim emocijama.

7. Ona je najbolji slušalac

Vaše priče se mogu završiti, ali ne i njena volja da sluša. Slušaće sve vaše priče sa velikim interesovanjem, čak i ako se radi o nečemu što ona ne razume. Ona zna da je komunikacija ključ zdrave veze i zna koliko je važno slušati. Uverite se da možete da uzvratite.

Unsplash
 

8. Normalno nije normalno sa njom

Devojka komplikovanog uma, ali velikog srca ima tendenciju da sve dovodi u pitanje; ona jednostavno neće prihvatiti ništa samo zato što je "eto tako". Njoj je potrebna logika. Ako joj nešto nema smisla, neće se pomiriti sa „jer je to tako od tada“. Ona voli da istražuje stvari zbog sebe, a ne samo da prihvata unapred određen kontekst od strane društva.

Voleti devojku velikog srca i komplikovanog uma je zaista sreća. Ako imate nekog takvog u srcu, nastavite da brojite svoje srećne zvezde jer ste zaista blagosloveni.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike