Kada muškarac nije spreman za brak, uglavnom će iskoristiti jedan od ova tri izgovora

22.05.2022

15:20

0

Zasnivanje porodice je velika odgovornost, a muškarci se toga plaše

Kada muškarac nije spreman za brak, uglavnom će iskoristiti jedan od ova tri izgovora
Svađa - Copyright Profimedia

Mnoge žene još od detinjstva zamišljaju dan svog venčanja, do najsitnijih detalja. Od venčanice, preko prostora, rasporeda, dekoracije, cveća... tačno je da je brak mnogim ženama važan, ali šta je sa muškarcima?

Da li ste se nekada zapitali šta brak za njima predstavlja i da li oni sanjaju o danu kada će voljenu ženu učiniti svojom suprugom? Kod njih je situacija, čini se, ipak malo drugačija.

Profimedia
 

Većina muškaraca se na neki način plaši braka i skoro da se nikada ne osete dovoljno spremnima da pređu na viši nivo u vezi.

Nažalost, kada dođe do toga da treba nešto da učine, uglavnom smišljaju izgovore da se to ne dogodi, a ova tri su najčešća.

Još uvek smo mladi

Muškarci su od 20. do 30. godine uglavnom nezreli i plaše se obaveza, pa je samim tim stupanje u brak, za njih, velika odgovornost. Istini za volju, zasnivanje porodice i jeste velika odgovornost, a muškarci se toga zaista plaše.

Uglavnom unapred osećaju da će biti pod velikim pritiskom, a sa tim ne umeju baš najbolje da se nose, pa će uglavnom reći da ste još mladi i da ima vremena, kako bi taj trenutak što duže odložili.

Profimedia
 

Dobro nam je ovako

Ako vam muškarac kaže ovo, to znači samo jedno, a to je da ne želi da se odrekne svoje slobode. U prevodu, želi da nastavi da se viđa sa društvom i da živi momačkim životom, ali i da se viđa sa vama.

Ne želi "popovanje" oko kasnih dolazaka ili predugog spavanja. On jednostavno ne želi da menja svoj stil života zbog vas, što nikakve veze nema sa njegovim osećanjima prema vama. Ne želi obavezu, ali to ne znači da vas ne voli.

Profimedia
 

Potrebno mi je još malo vremena

Kada muškarac ovako nešto kaže, to, nažalost, može da znači i da nije siguran u svoja osećanja prema vama.

Iako je sa vama, kao sa parom, sve u najboljem redu i zaista vam je lepo zajedno, on jednostavno ne oseća ljubav.

Ukoliko na vaše "volim te", umesto sa "volim i ja tebe" odgovori samo sa: "i ja tebe", njegova ljubav, ukoliko je uošte ima, jednostavno nije dovoljno jaka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike