Kako da izgradite vezu sa muškarcem koji ima decu? Ukoliko ovo ne možete da ispoštujete, onda će vam biti preteško

06.03.2022

16:15

0

Morate da shvatite da je njemu njegovo dete na prvom mestu

Kako da izgradite vezu sa muškarcem koji ima decu? Ukoliko ovo ne možete da ispoštujete, onda će vam biti preteško
Par, ljuto dete - Copyright Profimedia

Nema ničeg lepšeg nego kada upoznate osobu koja vam u svakom smislu odgovara.

Kako se sve više upoznajete i vreme odmiče, vi saznajete da on ima dete.

Koliko god nemali ništa protiv toga, ova inaformacija bi, isprva, mogla da predstavlja šok.

Ni tu nije kraj, jer vi, obzirom na to da vam se taj muškarac jako dopada, nastavljate da se viđate sa njim.

Međutim, primećujete da dete stavlja ispred vas.

Da li je to problem?

Zavisi.

Kompromis ovde igra najbitniju ulogu, a vi morate da zapamtite neke jako važne stvari.

Profimedia
 

1. Treba da znate da će majka njegovog deteta uvek biti prisutna u njegovom životu. Potpuno je razumljivo da se plašite da muškarac sa kojim ste u vezi, još uvek gaji neka osećanja prema svojoj bivšoj supruzi i majci svog deteta.

Ali, morate da shvatite da će majka njegovog deteta na neki način uvek biti prisutna u njegovom životu. Možda će je pominjati češće nego što biste vi to voleli, ali ukoliko nemate konkretne razloge, nema ni potrebe da sumnjate u njega. Ukoliko ste previše ljubomorni i imate problem sa poverenjem, ovakva veza može da vam bude izuzetno teška.

Profimedia
 

2. Deca se u početku mogu osećati ugroženo; Vi niste samo stranac u njegovom životu, već i neko ko bi mogao da zauzme mesto njegove majke. Deca, naravno, ne žele da vide drugu ženu pored svog oca i zato je jako važno da ih dobro upoznate i da se lepo slažete sa njima.

3. On će većinu svog vremena provoditi sa detetom; Ne možete da očekujete da on svaki slobodan trenutak provodi sa vama. Ako je dobar otac, on će većinu svog vremena provoditi sa svojim detetom i to jednostavno treba da prihvatite.

Profimedia
 

4. Zreliji je od ostalih muškaraca sa kojima ste izlazili; Kada muškarac postane otac, on počinje ozbiljnije da shvata život i odgovornosti koje očinstvo nosi sa sobom. Znajte da takav muškarac od vas očekuje da se dobro odnosite prema njegovom detetu i da brinete o njemu.

5. Nećete moći sve da kontrolišete u vašoj vezi; Kada muškarac sa kojim ste u vezi ima dete, to njegov život može da učini nepredvidivim. Kada se dete razboli, kada mu se nešto dogodi ili kada njegova majka ne može da ga pokupi iz škole, otac treba tu da uskoči.

Profimedia
 

U takvim situacijama ga morate razumeti i sagledati stvari iz njegove perspektive. On želi da ima svoj lični život, ali takođe želi da učestvuje u životu svog deteta. Želi da vam posveti vreme, ali ima i veliku odgovornost za dete, a možda i majka vrši pritisak na njega.

BONUS VIDEO:

Budite uz njega kada mu zatreba pomoć, to će olakšati i njemu i vama. Pokažite mu da ne mora da bira izmeđuvas i djeteta, da možete svi provoditi vrijeme zajedno. Pokušajte da se zainteresujete za njegovo dijete i da mu ponekad udovoljite. Ponašajte se prema njemu kao prema odrasloj osobi. Slušajte djetetove emocije i dajte mu vremena da se navikne na vas.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike