Karirani dekor za rustičnu i toplu prazničnu priču

11.12.2020

18:12 >> 14:49

0

Autor: Z. A.

Inače, karo je ove godine bio u fokusu

Karirani dekor za rustičnu i toplu prazničnu priču
Copyright Digs Digs

Karirani desen u sebi nosi poseban šarm i jednostavno je savršen kada je u pitanju praznična dekoracija. Ako ste tokom prethodnih meseci uživali u kariranom desenu na vašim suknjama i košuljama, vreme je da vašem domu priuštite ovaj stil.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I: Impozantno božićno drveće krasi London: Neka su prava umetnička dela, a hotelski lobiji postali su novogodišnje bajke

Privlačno je i opčinjavajuće koliko te male crne i bele prugice u kombinaciji sa crvenim linijama između njih mogu da stvore tako dopadljivu šaru. Ukoliko volite tradicionalan ili rustičan način dekoracije, ovaj desen se savršeno uklapa u vašu prazničnu priču.

Uz malo mašte možete i svom domu poprilično modernog izdanja da podarite karirani dodir i učinite ga vrlo interesantnim.

ČITAJTE I: Korak po korak: Kako pravilno da stavite lampice na jelku, a da se ne zapetljate kao pile u kučine (VIDEO)

Karirani desen se najlepše vidi na većim površinama, stoga za vaš praznični dekor možete da odaberete lepe karirane stolnjake za trpezarijski sto i zavese. Takođe, u dnevnoj sobi možete da postavite dekorativne jastike i prekrivače kariranog desena. A budući da je božićna jelka neizostavni detalj praznika, i nju možete da ukrasite satenskim trakama istog uzorka.

Digs Digs

Digs Digs

Digs Digs

Digs Digs

MOŽDA ĆE VAM BITI ZANIMLJIVO: Novogodišnja jelka je ono što vi proglasite jelkom: Šta sve može da odglumi svečano drvo za ulazak u leto 2021.

Digs Digs

Digs Digs

Novogodišnje kugle kariranog desenom zaista će promeniti utisak u vašem domu. Njima možete da ukrasite jelku, prostor iznad kamina ili ulaz u dom venčićem. Takođe možete kombinovati ove kugle s granama bora i stvoriti jedinstven aranžman za trpezarijski sto.

ČITAJTE I: Praznična dekoracija nije kompletna dok joj ne dodate nekoliko svećica

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike